Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oOnaa ; ).

Jak się zabić?

Polecane posty

Gość oOnaa ; ).

Bezboleśnie,szybko...

Gość oOnaa ; ).
nikt nie wie ;o

Gość znajdz
poszukaj w googlach, dlaczego o tym myslisz?

Gość przestan jesc

Gość gracha
podobno samobójcy idą do piekła,więc czy to będzie ucieczka? leczę się na depresję-ciężką,też o tym często myślę.zastanów się jednak,jaki ból sprawisz bliskim.pamiętaj-to ważne-wiele Twoich myśli to objawy choroby,ona nami manipuluje.nie ulegaj tym podszeptom.lecz się,jest nas więcej,nie tylko Ty.walcz o siebie nawet , jeśli teraz nie widzisz w tym sensu.lecz się.nie zabijaj innych swoim odejściem.

Gość dupatudupatam
kurwa jakies dziecko ktore mysli ze jest emo nie zwracac uwagi przyjda modzi to usuna ta gowniare

Gość jest kilka
sposobów jeden który ja zastosowałam dał niewymierne efekty!! piszcie piszcie jak sobie radzicie z popełnianiem samobójstwa! każda wskazówka cenna, myśle że dojdziemy do jakiejś ogólnej prawidłowości no ale w sumie co mi podejdzie to nie koleżnace tak? nic sie nie bójcie, każdy umrze i wszyscy osobna piszcie, jakieś sugestie? rady? :)

Gość iksool
Ja mam MEGA pomysł! Najpierw weź się potnij po całym ciele żyletką ale nie za głęboko, a później wysmaruj się psim gównem ale takim świeżym i posyp solą. A na koniec przywiąż do szyi żyłkę i rzuć się przynajmniej z 3 metrów. Będzie niezły ubaw, mówie Ci. Polecam!

Gość grabarka
co za termin wakacje będą raj ! poczekaj z tym

Gość co to jest kwasica ketonowa?
Czy wierzycie w to ze dziewczyna ktora przychodzi radzic sie na Kafete naprawde mysli o samobojstwie??? jak ktos chce sie zabic to po prostu to robi...

Gość eli55
A jak na prawdę myśli, marzy, a może nawet pragnie, to co powiesz??? Najlepsza wizyta u zaufanej osoby, potem jakiś lekarz, a na końcu drogi może nawet psychiatra. To baardzooo długa drogaaaa, najczęściej wyjątkowo bolesna! Wracaj do realu Mała Kobietko, aby stac się dużą kobietą. Pa :-)))