Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga.......25......

Torbiel jajnika u kobiety w okresie około menopauzy

Polecane posty

Gość Aga.......25......

Moja mama miała dzisiaj wykryty torbiel jajnika. Ma on około 3 cm. Dostała leki, baby w przychodni nie zrobiły jej markerów, bo dzisiaj niedziela i tego ponoć dziś nie robią. Boję się strasznie o mamę i panikuję. Błagam napiszcie coś kobiety, które były w podobnej sytuacji, tzn też miały wykryty taki torbiel. Dodam, że mama ma brać leki przez miesiąc a później iśc na kontrolę.

Gość Aga.......25......

Gość Aga.......25......

Gość ....finka
Choroby kobiece --porady---tu na forum

Gość spokojnie to tylko

Gość spokojnie to tylko
ucieło mnie, ehh 3 cm to nieduży, markery pewnie wyjdą ok, to norma ze przy torbielach każą je robić, endometrioza da wynik ok 100, nowotwór ok 5000 tys. nawet, a norma jest do 20.jakby miał być nowotwór czy coś niepokojącego to z reguły widać to na usg, ale jakby wygladało na prawde groźnie lekarze kazli by wyciąć, a nie dawali leki.

Nie martw sie ja juz długo chodze z torbielem jajnika, kilka lat, nie usunełam i jeszcze żyje. Bądx dla mamy wsparciem. Duzo gorsze od torbiela jajnika jest to co nam niesie los, choroby bliskich. Pozdrawiam Cię. Nie martw sie.

gazia dlaczego nie usunęłaś? a leczyłaś to jakoś? (to ja pod pomarańczą pisałam)

Na mnie szpital działa okriopnie. nawet jak jetsem na odwiediznach czuje starch , płacze , orkropne! a jak sama leże to czuje jak bym była w klatce. Nie, to nie dla mnie!

Gość asdfg
ja tez kilka lat temu miałam wykryta torbiel i to dosyc dużą,dostalam leki na 6 mcy,po 4 mialam ponowne usg i po torbieli nie bylo śladu.

Gość jabas
od 8 lat mam torbiel na jajniku ,marker 125 w porządku ,lekarze chcą mi wszystko usunąć ,mam prośbę do "asdfg " jakie brałaś leki?Bardzo prosze o odpowiedź ,jest to dla mnie bardzo ważne

Gość asfg
ja brałam na torbiel pigułki anty Novynette.