Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjeeeeeeeeemaluszek

Rodzice mnie wykończą

Polecane posty

Gość jjeeeeeeeeemaluszek

Mam poważny problem. już sobie nie radzę. Mam lat 16. To jasne że dziewczyny w moim wieku spotykają się z chłopakami. Moja mama widziała mnie z moim chłopakiem jak przytulałam sie do jego pleców... powiedział jej dzień dobry, dobrze się zachowywał ona się nawet uśmiechnęła. w domu zrobiła mi awanturę, że ja "nie będę jakąś narzeczoną", że nie mogę uwięzić się w jednego chłopaka. Co za kobieta :((( przecież wiadomo że nie, teraz wszyscy się z kimś spotykają, nic dziwnego w tym że się przytulamy. Według niej w moim wieku to powinna być tylko przyjaźń. nie chce wiedzieć co by się stało jakby zobaczyła jak go całuje .... dobra nie ważne już ze zabroniła mi takich znajomości, że to powinno inaczej wyglądać, ona odebrała mi wakacje. zabroniła mi wyjazdu z przyjaciółmi na wakacje, na które tak długo czekałam, bo on tam jedzie. powiedziała, że nie ma wakacji z chłopakiem. Prosze o jakieś mądre słowa, które do niej przemówią, bo ja już tracę nadzieje, na wszystko... ona nie powinna mi wybierać znajomych, mam swój rozum

Gość oj dzieciaku
jakbyś miała rozum, to nawet by ci do głowy nie przyszły wakacje z chłopakiem, za naukę bys się wzięła.

Gość jjeeeeeeeeemaluszek
Jakbym sie jeszcze nie uczyła ?! ide do jendego z najlepszych liceum w moim mieście, a te wakacje to są kolonie! kolonie z biura podróży znajomych moich rodziców :(

Gość Mam 22 lata i powiem Ci ,że
jak mialam 16 miałam chłopaka i rodzice nie mieli nic przeciwko temu. Może Twoja mama boi się ,że np zajdziesz w ciażę ,ale myślę ,że nie powinna Ci zabraniać spotykania sie z chłopakiem w tym wieku . jakbys miała 13 lat to bym się jej nie dziwiła ,a skoro masz 16 to nie ma racji. a co Ci poradzić? musisz sprawiac pozory ,że jej słuchać , spotykać się z nim tak żeby tego nie widziała, albo wmawiać jej ,że to przyjaciel i tyle. Nie kłóć się z nią ,że przecież możesz miach chłopaka itd tylko przytakuj i nie mów jej ,że masz chłopaka. za rok ,dwa jej powiesz

Gość dominika 1209
W twoim wieku miałam podobny problem. Moi rodzice zabronili mi spotykać się z chłopakiem bo jego ojciec był alkoholikiem. Chodziliśmy ze sobą 8 lat a od 2 lat jesteśmy małżeństwem. Rodzice powoli poszli po rozum do głowy i odpuścili. Teraz mój M jest ich ulubionym zięciem :)