Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem czy nie jestem

jestem czy nie jestem w ciazy???

Polecane posty

Witam! mam taki problem, mianowicie...ostatni okres mialam 6 marca, pozniej po 32 dniach zamiast normalnej miesiaczki bylo tylko jednorazowe krwawienie,a raczej niewielkie kapniecie, ktore powtorzylo sie 3 dni pozniej...od tamtej pory nic!!! robilam testy, ale one wykazaly NEGATYWNIE!!! DO LEKARZA NIE ZA BARDZO MAM SIE JAK WYBRAC, a nie wiem...czy test moze sie pomylic (az 3 razy!!!) ??? a moze brak okresu jest powodowany czym innym??? prosze o szybka pomoc!!! nie chce usowac, ale pracuje w ciezkich warunkach, musze duzo dzwigac i boje sie, ze moze to zaszkodzic, gdyby jednak test sie POMYLIL...:( z gory dziekuje i pozdrawiam!

Gość ile masz lat..................
jasnowidzami nie jesteśmy. Masz 50% szansy a TAK i na NIE jeśli seks uprawiałaś. Ale nawet jeśli nie jesteś to czas najwyższy iść do lekarza, bo coś źle się dzieje. I trzeba jak najszybciej temu zaradzić. Nie rozumiem jak można tak nie dbać o swoje zdrowie!!!

Gość gdyby
wydaje mi się, że gdyby to była ciąża to już po tak dużym odstępie czasu testy pokazałyby cos. Może idz na betę? nie trzeba mieć skierowania (cena w labolatorium waha się od 20 do 35 zl). Z drugiej strony testy też czasami są zawodne.. Równie dobrze mogą to być cysty na jajnikach, które powodują zatrzymanie okresu i ból w podbrzuszu. A tak w ogole to uprawiałaś seks bez zabezpieczeń?

dziekuje za tak szybka reakcje na posta!!! :) mam 22 latka. uprawialam sex bez zabezpieczenia...:( robilam tez wirtualny symulator, w ktorym podalam czas ostatniej @ i cykl, co pokazal mi kalkulator..? dokladna date, kiedy uprawialam sex!!! na badanie bhcg udac sie w chwili obecnej nie moge, bo jestem za granica, a w pl bd okolo 20 czerwca...nie mam czasu czekac do tej daty! :(

Gość gdyby
to nie wiem.. ;p ja tam lecę jutro na betę bo już się oboje niecierpliwimy..

dziekuje wrozbito za zainteresowanie tematem :) tak jak pisalam, do lek. bd mogla pojsc ok 20 czerwca, bo w chwili obecnej jestem poza granicami mojej ojczyzny, a czas pracy nie pozwala mi na skorzystanie z uslug miejscowych medykow...:// przeczytaj jeszcze raz glowny watek, a doczytasz sie tam, czego sie obawiam...i dziekuje za nadanie mi przydomku (cyt.: DURNE PI**ZISKO) :) pozdrawiam:)