Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ależ ja sie dzis czuje...

zemdlałam! pomocy!

Polecane posty

hej, mam pytanie, moze znajdzie sie ktos kto tez tak mial. Dzis pierwszy raz w zyciu zemdlałam. Miało to miejsce rano, zaraz po obudzeniu, wstałam do ubikacji, skorzystałam, wyszłam no i juz pamietam tylko jak moj facet podbiegł do mnie i zaczął krzyczec co ci jest. Wczoraj wypilam kilka drinków: wódka z redbullem. Piłam to milion razy w duuzych ilosciach ale nigdy mi sie nic od tego nie działo a dzis nawet kaca nie miałam wiec to chyba nie od tego mixu? Zalała mnie wogóle fala gorąca i cała zrobiłam sie mokra, ale za 5 minut mi przeszło, potem skóra mojego ciała zrobiła sie czerwona ale za godzinke zeszło i nic mi nie jest... czy to normalne zeby po paru drinkach mdlec?

Gość ...CCC
Po drinkach NIE!!! Pomyśl z czym piłaś.Po takim czymś nie pomyślałaś,że można się przekręcić.

no ja wiem ze na tym pisze ze nie mieszac z alkoholem ale pilam to juz milion razy i nigdy mi nic nie było , myślisz ze to od tego mixu? chyba wiecej sie tego nie napije mimo ze bardzo lubie...

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A nie jesteś w ciąży :)

cooo? a w ciąży sie mdleje?

Gość ...CCC
Wszystko do czasu.NIGDY nie pij takiego z redbullem.Serce nie wytrzyma.

nie no nie wydaje mi sie zeby to była ciąża, ostatni okres miałam normalnie a potem nawet nie uprawiałam seksu wiec raczej nie:) a co do mixu redbull&vodka to po prostu nie bede tego pic;)