Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CałaOna

Kiedy test po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Witam, chciałam zapytać Was kochane forumowiczki czy orientujecie się kiedy mogę zrobić test ciążowy jeśli odstawiłam tabletki (w srodku opakowania). Krwawienie z odstawienie nie przyszlo i teraz nie wiem czy to ciąża czy nie, a bardzo byśmy z mężem chcieli. Ile dni po stosunku można zrobić test w moim przypadku? Pozdrawiam:*

dziewczyno czy naprawde myslisz ze ktos powie cos innego niz ulotka w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki a to ze odstawilas w polowie tylko komplikuje sprawe.

No właśnie w terminie niepojawiającej się miesiączki...tylko ja nie wiem kiedy ona teraz powinna być:(

A myślicie że 2 tyg od stosunku powinien wyjsc wynik wiarygodny?

Gość zazwyczaj zazwyczaj
po odstawienieu tabletek organizm musi miec czas zeby dojsc do siebie Jednej dziewczynie zajmie to np 1,5 m-ca - 2m-ce, drugiej 4 m-ce lub więcej , nie ma reguły Ja po odstawienieu okres miałam po 2 m-cach , ale czytałam wypowiedzi ze mijało 6 m-cy , a dziewczyny nie dostały Mnie się wydaje,ze na razie nie ma co liczyc na dwie kreseczki , ale oczywiscie szanse na pewno sa , kto to wie jak zareaguje organizm ? Czasami dziewczyna zapomni tabletke i moze zajsc