Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepkojonamamas

dzisiaj po raz pierwszy

Polecane posty

Gość zaniepkojonamamas

zostawilam malą z tesciową ,bo moja mama nie mogla ,moze nie pierwszy raz ale pierwszy raz na tak długo czyli 5 godzin .Kobieta ma 56 lat jest w dobrej formie fizycznej ,zadbana ,sympatyczna babka... ale niestety niechetnie przyszla popilnowac moja 3 letnia corke widac to bylo ,a jak wrocilismy to spytalam sie czy fajnie jest zostac z mala a ona powiedziala "To nie dla mnie ,zajmowanie sie dzieckiem to strasznie nudne zajecie"stwierdzilam ze juz nigdy nie zostawie mala z tesciowa a moj maz oczywiscie ja bronil " ze nie wszyscy lubia dzieci ,ale skoro nie lubi to po co mam ja unieszczesliwiac i zostawiac z mala na sile?" on sie uparl ze bedzie jego matka raz w miesiacu jak bedziemy jechac na zakupy przychodzic ja nie chce...czy mam prawo miec takie zdanie?

Gość Punieczka
To jak Teściowa zajmowała się swoim rodzonym dzieckiem, też to było dla niej nudne??? z taką kobietą bałabym się zostawić własne dziecko z nudów może ją nie dopilnować a 3 letnie dziecko to żywe sreberko

A co ja mam powiedzieć.Już prawie rok zostawiam mojego niespełna 2-letniego syna z teściową bo muszę pracować.Często słyszę że ona już nie ma siły,że jest za stara a ma dopiero 52 lata.Waży 126 kg i ciągle żre i tyje.I ruszyć się nie może prawie bo woli siedzieć przed tv i zajadać coś.W dodatku ma jakieś ciągle aluzje do mojego wychowywania.Jest staromodna i każe nieraz mi coś robić głupiego.Więc ciesz się,że nie musisz zostawiać jej tam co dzień.