Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........................___

Lilith dla córki?

Polecane posty

Gość Jestem tym faktem oburzona!!!!
Dokładnie. Wiśniewski ma także obywatelstwo niemieckie, więc może sobie pozwolić.

Gość nie mozna dac nel -nela juz mo
zna

Gość kropka przecinek i myślnik
Sodalite - już znamy historię imienia, a że nasze państwo jest bardzo klerykalne, to to imię nie przejdzie.

Gość imię w zasadzie ładne
ale jak się pozna jego historię... brrr - to tak jakbyś chciała dać synkowi na imię Lucyfer lub Belzebub;-/

Gość kropka przecinek i myślnik
Lilith, ma przerażającą genezę, ale i tak jest śliczne. A jak nadaje się imię Maria? To już można, bo święte :/

Gość ja wymyśliłam dla syna
BORUTA i tego sie trzymam

Gość oj oj oj oj
A ja muszę powiedzieć że mi się strasznie podobają imiona żeńskie zakończone na h. Takie jak właśnie Hannah czy Sarah. Są one zbliżone pisownią do hebrajskich pierwowzorów i jest w nich coś takiego tajemniczego:-) A może to moja wyobraźnia.. hi hi:-) Tego h i tak się nie wymawia i jest ono zawsze nieme ale podoba mi się pisownia. Szkoda ze tak w Polsce nie wolno:-(

O kurwa, co wy tu wypisujecie, to włos się na głowię jeży. To ma być nazwa dla nowego produktu na półce? Określenie dla jakieś usługi? Trenujecie zabiegi marketingowe? To może dodajcie przedrostek 'turbo', 'super', 'ekstra'? Lilithy, Fabienne.. Azor albo Burek byłoby lepsze. Mam wrażenie, że dla niektórych to nadanie nieziemskiego imienia jest jakimś lekarstwem na zakamuflowane frustracje.

spokojnie, ja mówię co mi się podoba, a nie jak nazwę córkę, bo wiem jakie są realia... Sama nie mam jakiegoś kosmicznego imienia, ale dzieciństwo miałam straszne przez swoje imię ;) teraz dopiero widze, ze to kwintesencja mojej osobowości i chlubię się nim, choc samo w sobie nie podoba mi sie

Gość hryuhru
Dzieci nie rodza się po to żeby na nich ekspermentować, w tm z nadawaniem dziwacznych imion. Chcesz żeby każdy się dziwił? A może ludzie mają pytać czy dziecko urodziło się w rodzinie satanistów? I jak dziecko ma rosnąć spokojne i akceptujące siebie przy takich kontrowersjach wokół własnego imienia? Pamiętaj, autorko tematu, imię nie jest twoją zabawką (jak i dziecko zresztą). Imię ma być przez kogoś używane od urodzenia do śmierci.

Gość przejdzie Ci
Nie świruj. Jak musisz- daj jej Marysia. W końcu też jest oryginalne. Ale nie budzi skojarzeń z upadłym PGR-em:o

Gość gość
Nie krzywdźcie dzieci , bo dziecko po latach poszuka sobie znaczenia tego imienia ..

Gość gość
Przecież to imię kobiety-demona :O

Gość gość
Moja córka ma na imię właśnie Lilith i nie było żadnego problemu, 7 lat temu, z rejestracją w USC.

Gość gość
A wiesz kim była Lilith? Mi też imię się podoba ale pochodzenie by mnie powstrzymało