Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Baba

Piękny i bestia

Polecane posty

Gość Lady Baba

To już jest fala. Ile razy idę ulicą widzę wstrętną dziewczyne i przystojnego chłopaka I jeszcze widzę jak ten piękny chłopak opalony brunet obejmuje i trzyma za rączke grubaske w okularach mysich włosach?aż się nóż w kieszenie otwiera i nasuwa się pytanie co on w niej widzi? przecież to jakaś katastrofa? to samo się tyczy kobiet też widzę to samo ładna panna zadbana a maszeruje pod ręke z niskim pasztetem

tez sie nad tym zastanawiałam...i doszłam do jednego wniosku...one moga byc niezbyt oszałamiającej urody ale o zayebiaszczym charakterze...

Biedaku a ciebie żadna nie chce więc do wszystkich sapiesz nienawiścią?

Gość JoAsiekk
Uważajcie, lepiej przyznajcie rację autorce, bo was tu objadą od brzydkich dziewuch które mają facetów łapiących się brzytwy, których faceci wybierają bo wiedzą że będą wierne i ich nie zdradzą, a wolą jeść gówno sami niż dzielić się tortem z połową miasta, do tego jeszcze dojdzie że jesteście zazdrosne i wyżywacie się na ładnych, jak w temacie jakimś co ostatnio był.

Może facet ma kiepski charakter i tylko takie go chcą? A może się kochają? Dla mnie żadna katastrofa ;)

Gość Pani Deep zakochana
może dla niego ona jest ładna.może ma fajny charakter:)

też tak czasem widzę, ale nic mi do tego:) widocznie im tak pasuje

A chooj Ci do tego Lady baba!...W jakiś sposób zakłóca to Twoją uporządkowaną wizje świata? Pewnie jesteś jakimś lachonem i czujesz sie zagrożona bo do tej pory myślałaś że liczy sie tylko wygląd i zgrabna doopa...a tu zdziwko...dziwko:P

nie rozumiem jednak jednego......co by się nie napisało na forum jest się mieszanym z błotem;)

bo nie znajdziesz ludzi ktorzy by sie we wszystkim zgadzali :P zawsze cos komus nie bedzie pasowac

No bo jak odpowiedzieć na takie debilne pytanie innaczej koorwa!:P

i na debilne pytanie mozna sensownie odpowiedziec,problem w tym,ze ostatnio wiele ciętych języków tu zza tematu kazdego wychodzi:O:P i zamiast dyskusji rozpoczetej goopim tematem a idącej w zupełnie innym kierunku,topik pada po ostrej wymianie słów:Onie pogadasz:O

po prostu można wyrazić swoje zdanie, ale po co od razu wyzywać od kurw i innych:O a swoją drogą jest trochę takich par i to jest faktycznie zastanawiające w dobie gdy liczy się praktycznie tylko to co ładne.....a nawet to co ładne bardzo często jest krytykowane;) także sami widzicie:)

Gość sir rambo tak ma
:-P ze mocno odpowiada i szorstko hehehehehe :-P :classic_cool:

Zgadza sie...jebać koorwy i skoorwysynów. A po wyjebaniu zabić i zakopać pod wawelem;)

Rambo...no co Ty Bejbe[pifo masz a nie sie denerwowac!] o kobiecie trza jak o puszku:classic_cool:kffiatuszku:classic_cool::P:P

...że jak?...nie no okej:classic_cool:...dzięki za kwiatka...był naprawde pyszny;). Będe już grzeczny obiecuje.

no🌻 tak lepiej:P wściekniety tez jestes do polubienia alle o wiele ciekawsza bardziej przytulna Twoja wersja :D😘

Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba :)

Ta ilooość emotek działa na mnie w dziwny sposób;)...kręci mi sie w głowie itd....Diabolica! Co to za szatańskie sztuczki:P?

uwielbiam kończyć tematy...szczególnie te debilne:classic_cool:...Lady baba: papa i kij Ci w dupe:P

Gość Lady Baba
Rambo możesz mi ewentualnie wylizać a mówie to co widzę i wypierdalaj mi stąd

Lady baba...nic Ci nie wylize bo jestes facetem przecież co nie?:P

Gość Lady Baba
jesteś dla mnie gównem i pasożytem i nie dyskutuje z Tobą liściu

Gość J.K..
Rambo, głupi jesteś i prosty, jak kij od szczotki. Nie potrafisz rozmawiać normalnie, to wypad stąd kretynie.