Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Baba

Piękny i bestia

Polecane posty

O bożeee:O...załamałem sie:( Ide sie powiesić, a potem sie utopie dla pewności jeszcze:P. Jaka dyskusja koorwa? Na samym początku lady baba podkreśla, ze intelekt nic nie znaczy...a ludzie powinni sie dobierać na zasadzie wyglądu...padły słow takie jak pasztet, grubaska o mysich włosach...sama zaczęła obrażac więc pytam jeszcze raz: Jaka koorwa dyskusja?

Gość Lady Baba
jesteś kutasem dla mnie i masz huja do powodzenia błaźnie jeśli to Ty w stopie to jesteś skandaliczny

heheh...no i znowu pijesz do wyglądu:P Jesteś żałosną pissdą...idź sie ruchać gdzieś po krzakach bo po to tylko na świat przyszłaś...

Gość fawila
oj dajcie spokoj z tymi wyzwyskami. Temat pewnie prowokacja, ale w sumie ciekawe dlaczego tak jest

Gość groszkie wronie
popisze sobie tutaj,ale jeszcze nie wiem ,w jaki nastroju,moze autorka topiku,nam sie opisze,jak wyglada,a moze to zwykła zazdrosnica>Kazdemu wolnokochac kochanienka

Gość Lady Baba
a Ty jesteś frajerem i zerem a na świat przyszłeś po to aby polerować buty takim ludziom jak ja

Gość fawila
szczerze mowiac mnie nie razi widok ladna dziewczyna-facet pretensjonalnej urody, ale dziwnie zerkam gdy jest odwrotnie. Pewnie dlatego ze facetom wiecej ujdzie na sucho-bruszek, krzywy zgryz czy po prostu nienajwpiekniejsza twarz, a zaniedbana kobieta odtraca

Gość fawila
zwsze mnie rozwala jak rozmowa sie toczy obok przepychanek dwoch debili :D

Gość fawila
powialo groza :D

Gość J.K..
Rambo, a na NK zdjęcie też już wstawiłeś, bo to w stopce nadaje się idealnie :-) Brakuje ci tylko fury. He he !!

Gość Lady Baba
Sram na ciebie pedale już mówiłam kutasie że jesteś nikim i nim pozostaniesz cwelu A co do tematu to mnie rozpierdalają takie parki wydaje mi się ze tam się o kase rozchodzi bo koleś albo paszczurka jest nadziana nie ma inego wytłumaczenia chyba by go nie zauroczył tłuszcz wylewający się z pod bluzki

salut i fawila...fajnie udawać madrych i obiektywnych...rozumiem że wasze ego w obecności rozzłoszczonych ludzi w jakiś sposób korzysta...ale z łaski swojej przestańcie już udawać świętych bo was tez potrafie doprowadzić do takiego stanu:P....chcecie sie założyć?

Gość J.K..
... albo lustra łazienkowego ;-)

Gość fawila
a o co zaklad? :D autorko-mozliwe ze nie o kase, mnie wlasna babcia powiedziala ze do faceta nie pasuje, bo on za wielki i za ponury jest ;/

medytacja, valium i zielona herbata i mozna sie zakladac :D

Dobra...bo widze, że spotkali sie tu najwieksi jogini i myśliciele nowożytnych czasów. Teraz bedą epatować swoim spokojem i pogodą ducha aby pokazać maluczkim że weszli na wyższy poziom świadomości...Moze lepiej byscie sie w temacie wypowiedzieli a nie udajecie dalajlame:P

ale ja sie probowalam wypowiedziec :< Tylko ze w tym samum czasie ktos sie od pewnych czesci ciala wyzywal xD

Chwała Ci za to...a m nie rzeczywiscie poniosło ale wobec debilizmu trzeba być bezkompromisowym...zresztą Ty też w którymś momencie zaczęłaś obrażać więc ta aureola troche zepsuta Twoja

ty sie rzeczywiscie wypowiedziales w temacie,obrazajac autorke :D och jaka na wysokim poziemie dyskusja byla :P:D

Przeczytaj salut jak autorka zaczęła...zresztą pisałem o tym wcześniej więc nie bede sie powtarzał...:P

oj, pogiela sie aureolka :P To jak wracamy do tematu, bo nawet ciekawe to zjawisko XD

ze w ogole ktos taki temat mogl zalozyc. jak ci sie nóz w kieszeni otwiera i jestes taka zajebista to idz im poodbijaj tych facetow... jesli ci sie uda :classic_cool:

prowokujac zaczela ,ot i tyle :D a ty sie dales na to zlapac:P