Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edbnwhjdbh

ANTYPLAGIAT, licencjat, pytanie

Polecane posty

Gość edbnwhjdbh

mam pytanie, czy w programie antyplagiatowym są wklepane gazety marketingowe?

Gość juhuhu8huja
nie

Gość edbnwhjdbh
znalazlam w takiej jednej, prenumerowanej, 2 swietne akapity, az szkoda tu cos zmieniac :(

Gość edbnwhjdbh
no chyba tak zrobie.. szlag by to trafil wszystko, mam juz dosc pisania tego

Gość pani klon
ja tez... juz mi to bokami wychodzi :o do tego egzaminy i inne prace... masakra

Gość edbnwhjdbh
no dokładnie. nigdy nie skoncze tej pracy. teoretyczna czesc to jakas masakra, potem mam zamiar pisac od siebie (ankieta), ale poki co przezywam męki

Gość jestem promotorem
i przezywam stukrotnie wieksze meki, kiedy czytam bełkot.

Gość edbnwhjdbh
jeszcze pytanie, jak pozmieniam szyk, dodam od siebie słowa, to będzie okej?

Gość edbnwhjdbh
promotorze, domyślam się i z całego serca współczuję ;)))

Gość pani klon
ja wlasnie jestem na etapie ankiety...a czasu tak malo :o jak pozmieniasz szyk i dodasz swoje slowa to ok ,ale wtedy tojest parafraza i musi byc do tego przypis, koniecznie

Gość edbnwhjdbh
okej dzięki

Gość edbnwhjdbh
a co do cytatów to jest jakiś limit? :D czy tak np na pol strony A4 moze byc?

Gość pani klon
praca licencjacka to jeden wielki przypis tak naprawde - nic na to nie poradzisz :P i takie przypisy sie zdarzaja :D

Gość edbnwhjdbh
:D Dobra to rzucam potężnym cytatem.

Gość edyt_buu
orientujecie się może, czy antyplagiat czyta tekst umieszczony w tabelach utworzonych w wrodzie/excelu? A jeżeli tak, to może znacie jakiś program, w którym można stworzyć takie dobrej jakości tabele (czytelne po wklejeniu do worda)? Sprawa sie rozchodzi o liczne przytoczenia ustaw w mojej pracy, promotorka zasugerowała, żeby takie definicje, wymienienia za ustawami w formie rysunków wstawiać, bo wiadomo przecież że wyskoczą w plagiacie i podniosą wskaźnik. Niestety od tych cytatów z ustaw nie uciekne, bo koło tego cała ta praca się kreci.

Gość DO EDYT_BUU!!
Do edyt_buu Znam tylko jedną dobrą stronę, gdzie zrobią Ci wszystko - od tabelek po wykresy. A także sprawdzanie antyplagiatem, korekta, formatowanie, oprawa i inne. http://www.przeglos-reklama.pl/

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
najlepiej zapytac specjalistow, ja korzystalem z uslug www.przeplata.info w kwestiach plagiatowych

Gość anty_plagiat
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net

Gość gość

Gość Przemekx3s28
Jeśli gazeta jest upoblikowana gdzieś w sieci to znajdzie z niej zdania. przetestuj demo ze strony www.antyplagiat.net