Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tektonika

Najlepsze testy ciążowe

Polecane posty

Gość Tektonika

Witam, może wiecie jakie są najlepsze lub najbardziej pewne testy ciążowe ?

Gość postaram się byc kulturalna
B Hcg z krwi.

Gość Tektonika
Dziękuję , a coś w stylu domowych testów ?

Gość nie masz opoznien w splacie?
quick View

Gość Tektonika
Dziękuje ślicznie za odpowiedź , pozdrawiam .

Beta Hcg test z krwi, b. czesto testy sikane moga dac zly wynik bo mimo ciazy pokazuja negatyw. Beta hcg daje pewnosc i wiarygodny wynik. Mozna juz sprawdzic 10 dni po owulce natomiast testy sikane dopiero w dniu @ lub nawet pozniej:) Jezeli chodzi o firmy testow sikanych to bez roznicy czy quick vue czy np pink test bo wieksosc testow ma czulosc 25mIU/ml a jedyna roznica jest cena np. quick vue kosztuje ok 17-18 zl a pink test mozna kupic juz od 7zl(supher pharm w wawie) a oba maja czulosc 25mlU/ml. Bobo test strumieniowy i Acon strumieniowy i plytkowy maja czulosc 10mlU/ml koszt to ok 12zl, a amil strumieniowy ma czulosc 20mlU/ml i kosztuje ok 16-17zl. Wiec robiac test sikany szybciej wyjdzie ten o czulosci 10 niz 25 a wiec lepszy jest np acon niz quick:)

Gość swiatełko we mgle
witajcie kobietki ja kupilam test PEPINO dipstrip kupilam za niecale 5 zl i tez ma czułość HCG-20mllU/ml

Gość gryczka
A ja kupiłam na allegro takie paskowe po 1zł za sztukę i pokazał mi drugą blada kreskę prawie tydzież przed spodziewaną @:-)

Gość gryczka
*tydzień

Gość ciezarowkaa25
ja popieram że też kupiłam pepino za niecałe 4 zł w markecie i pokazał wynik na 2 dni przed @ - te drogie wg mnie są przereklamowane i lecą na kase i marke a jak ma pokazać to i tak pokaże

Gość swiatełko we mgle
ja tez kupiłam w markecie :)

Gość dfghjlk
Polecam Pepino ! 5 zł w Tesco. Wykazał ciąze na 4 dni przed spodziewaną @

Gość baracuda
pepino jest taki tani, ponieważ zużyto na jego produkcję mało materiału, tzn. , nie ma plastikowej obudowy, za którą też trzeba zapłacić po co wydawać kasę- też polecam ten test :)

ja w UK kupiłam twin pack za 1.30 Ł. takie paseczki,pokazały mi 2 b. bladą kreskę. potem kupiłam elektroniczny ClearBlue. potem do położnej taki z Asdy,jeszcze w Polsce zrobiłam Quixxa. no i na końcu krew żeby wyniki domowych testów potwierdzic.

Gość Fukushu1
czy uważacie ,że jeżeli zrobiłam dziś BOBO TEST i ewidentnie szybko wyszedł mi NEGATYWNY to powinnam jeszcze próbować jakiegoś? np tego quick vue ?

Gość plincia
DROGIE CZYTELNICZKI,PODOBNIE JAK WY KORZYSTAŁAM Z TESTÓW CIĄŻOWYCH PEPINO,KUPIONYCH ZA NIECAŁE 5ZŁ W KAUFLANDZIE.CHCIAŁAM WAS SIĘ PORADZIĆ,JEŚLI JEDNA KRESKA WYSKOCZYŁA MI CIEMNA ZA TO DRUGA ZNACZNIE BLEDSZA TO RÓWNIEŻ TO OZNACZA IŻ JESTEM W CIĄZY?

Gość katarynka21
tak to oznacza ze jestes w ciazy

Gość drozinka
Ja korzystałam niedawno z tego o którym pisała Kamilla23 - pink test, robiłam w dniu po dniu spodziewanej @ i wtedy się sprawdził, co prawda można robić je już chyba od 6-dnia po spodziewanym zapłodnieniu, ale jestem w miarę cierpliwa i poczekałam :) pewniejszy wynik chyba wtedy jest

Gość quorrra
gdzie kupowałaś i ile płaciłaś za ten test pink???

Gość drozinka
Kupowałam w aptece internetowej, w zasadzie w różnych, tam gdzie był taniej. Cenowo wychodził od ok 10zł do 15zł w zależności od apteki z tego co patrzyłam, ale czasem można trafić też taniej nawet. To tak ogólnie cenowo podrzucam tylko, bo jak to zwykle bywa w sklepach jest spory rozstrzał.

Gość gość
test owulacyjny pokaże wczesna ciąze bo zawiera bhcg o czułosci 10 000ml..dużo kobiet tak sprawdziło nawet 7 dni przed spodziewaną @ ...pozdrawiam

Gość gość
Sprawdź tu: www.zrobtest.pl/5-testy-ciazowe www.przedciaza.pl/23-testy-ciazowe Ceny testów różnej czułości od 2 do 10 zł

Gość gość
Ja kupiłam na allegro test paskowy o czułości 10, za 1 zł. sztuka plus przesyłka najtańsza 4 złote. kupiłam 6 plus przesyłka 4 zł. razem 10 zł. Apteki to zdziercy.