Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca porady od was

Partia PO

Polecane posty

potrzebuje konkretnych powodów że partia PO a przede wszystkim pan Komorowski powinien zostać prezydentem (dlaczego jestescie za tą partią) i tak samo dlaczego partia PiS i Jarosław Kaczyński nie powinien zostać prezydentem. (dlaczego nie jesteście za tą partią) bardzo proszę o podanie mi tych argumentów i kontrargumentów. z góry dziękuje :**

Gość ladaco
tylko Lepper

a jakies konkretne argumenty??

Gość fsdf
Tylko po i pis maja swoich kandydatow na prezydenta?

nie ale akurat o nich potrzebuje informacji

Gość wybory_wybory
Na pokład samolotul ecącego do Smoleńska,wsiadł człowiek 'mały', kłotliwy, przeciętny prezydent, zasciankowy i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słow 'spieprzaj dziadu','małpa w czerwonym','ja pania załatwię',nie znający słow refrenu hymnu..Posmiewisko nie tylko satryryków,ale całej europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym..W trumnie ze Smoleńska,przywieziono 'wybitnego męża stanu'.'patriotę','bohatera narodowego','ojca narodu'.'najwiekszego Polaka','równego królom'..ja sie pytam kto podmienił zwłoki!?Gdzie jest ciało Kaczyńskiego?

o super.!!! na prawdę jest super ten argument, macie jeszcze coś.? :)

Gość media zaciemniają obraz PIS
Partia PO to partia liberalna jeszcze gorsza niż komunistyczna a dlaczego dlatego że charakteryzuje się hamstwem,arogancją ,bezczelnością, jest niezwykle agresywna.Komorowski to człowiek opodwójnej moralności,popiera in vitro a przyjmował komunie św.Nie posiada empati widac to było podczas powodzi.W Sandomierzu mieli pogonić Bronka bo przyjeżdżał tylko po to żeby pokazac sie na wałach nie majac zadnej pomocy.Natomiast PIS to najlepsza partia w Polsce gdyz posiada to wszystko czego tak brakuje PO.

Gość media zaciemniają obraz PIS
Partia PO to partia liberalna jeszcze gorsza niż komunistyczna a dlaczego dlatego że charakteryzuje się hamstwem,arogancją ,bezczelnością, jest niezwykle agresywna.Komorowski to człowiek opodwójnej moralności,popiera in vitro a przyjmował komunie św.Nie posiada empati widac to było podczas powodzi.W Sandomierzu mieli pogonić Bronka bo przyjeżdżał tylko po to żeby pokazac sie na wałach nie majac zadnej pomocy.Natomiast PIS to najlepsza partia w Polsce gdyz posiada to wszystko czego tak brakuje PO.

Gość azsxdcrfgth
jak po jest partia liberalna to ja jestem zakonnica :O nawet sld nie byla w pelnym slowa znaczeniu liberalna partia, polska chyba nigdy w zyciu nie miala prawdziwej liberalnej partii rzadzacej :O a na po ani komorowskiego nie zamierzam glosowac, na zadna partie prawicowa zreszta.