Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie FAST

PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość Boje sie FAST

Witam, OStatnio bawiac sie z dziewczyna wlozyłem jej na chwile członak do pochwy , nie było wytrysku , nie włozyłem całego , ona nadal jest dziewica . Martwie sie bo nie wiem co mam robic . twierdzi ze miałą dni nie płodne, a jak nawet miałą to co ? przez samo włozenie moze cos sie stac? martwie siee. prosze o odp.

Gość Tektonika
Spokojnie. Jeżeli tak sie martwisz to dlaczego ona nie wziela od razu tabletki PO ? Ale nie wazne.. nie gdybajmy . Moim zdaniem to b.mało możliwe . Ale na członku znajduje sie płyn - wiesz pewnie o czym mowie - w tym plynie są plemniki . Jest ich oczywiscie duzo mniej niz w spermie ale są . To,że ona jest dziewicą to nic nie znaczy . Niech ma błone dziewicza. W ciaze i tak moze zajsc . Mimo wszystko ciaza malo prawdopodobna.

Gość Boje sie FAST
byłem lekko pijany , i mało co sie podniecałem. a wczesniej nawet "odlałem sie " :D ona twierdzi ze nie jest w ciazy i krzyczy na mnie i smieje sie zemnie ze tak mysle , ja jednak mam wątpliwosci . włozyłem go moze na 10? sekund cos około tego

Gość Tektonika
Niewazne na ile go wlozyles gdyz plemniki potrafia sie przemieszczac . Jezeli miala dni plodne to one spokojnie moglyby przetrwac w tym sluzie . Natomiast jak wczesniej powiedzialam - to malo prawdopodobne ! Nie wlozyles go calego i nie boj sie :* ! Niech ona zrobi test ciazowy :) ! Dla Ciebie - zebys byl pewny . Poza tym - powiedz dziewczynie,ze lepiej dmuchać na zimne i ,zeby sie nie zdziwila kiedys ;)

Gość ike1976
Dzieciaki :D

i kto to mówi prosze prosze :D Tobie facet nie włożył nawet odrobinki, a sie boisz o ciążę...

Gość Boje sie FAST
to było wczoraj ,,,, to jak kupie ten test (gdzie ? ile kosztuje ? ) to bede wiedział odrazu? albo czekac do okresu bo ma chyba 13 czerwca cos koło tego .... Spac nie moge .... ehhh

Gość Tektonika
Hahahaha :P Słoneczko,ale on mial smerme na palcu - wytartą - ale miał :P ! Prosze sie ze mnie tu nie smiac :D ! A co do chłopaka - test nie wykaze 1 dniowej ciazy.

Gość Boje sie FAST
skoro ona jest pewna ze nie zaszła to moze i tak jesst...

Gość Boje sie FAST
to beda moje chyba najgorsze 5 dni ;/

Niech zrobi test w dni w ktore mialaby okres. Chyba ze dostanie okresu. a do tej pory uwazajcie,a jak juz to zabezpieczajcie sie,ale tylko gumka,bo tabletki mogly by zaszkodzic dziecku,jesli okazaloby sie ze bedziecie rodzicami. test kosztuje nie wiecej niz 20zl. a kupicie go w aptece.