Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikaaaa

pytanie.

Polecane posty

Gość czikaaaa

Mam ponad 18 lat, a wyglądam na 16 ;/ i strasznie się źle z tym czuję. Oglądając zdjęcia sprzed dwóch lat, nie dostrzegłam wielkiej zmiany w swoim wyglądzie. Od czego to zależy, że jedna dziewczyna w tych latach bardzo się zmienia, a inna prawie w ogóle?

Gość Rimini90
Durna jesteś. Ja mam 20 lat i jak widzę te sprzed 2, 3 lat to płakać mi się chce, bo widzę, że się zestarzałam. Prawie wpadam w paranoję z tego powodu! Starzenie się jest okropne. Ile ja bym dała, żeby zatrzymać czas, a ty narzekasz? Nie rozumiem cię zupełnie.

Gość czikaaaa
Bo chodzi o to, że wyglądam dziecinnie, a chciałabym wyglądać bardziej kobieco. W końcu jestem już dorosła, a zupełnie na dorosłą nie wyglądam.

a po co Ci to? Ja jestem kobietą po 30tce, a w weekendy, kiedy nie muszę nosić ubrań "dla Pani Biznesmen" pozwalam sobie na wyjazd poza miasto, ubrana w ogrodniczki i uczesana w warkocze :-) Cieszę się wówczas taką swobodą i wolnością i cieszy mnie, gdy jakaś kobieta w sklepie na moje pytanie o jakiś produkt, powiedziała do mnie "słoneczko jest na tamtej półce"..., równie przyjemne jest zdziwienie nowopoznanych ludzi, którzy nie mogą uwierzyć, że mam już tyyyyle lat :-)