Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

O co mu chodzi??? Mój były.

Polecane posty

Mój były odezwal się do mnie po pół roku nie utrzymywania kontaktu. I teraz wkółko sie chwali a że to kupuje samochód, że schudł duzo i ze zaczął porzadnie dbać o siebie. Jaką ma dobrą pracę, że nasz związek poprostu nie miał sensu i że teraz dopiero dojrzał do tego żeby utrzymywac ze mną kontakt. Zaczął mnie przepraszać, ze zachował sie jak ostatni kretyn jak się rozstawaliśmy. Później wyjezdrza z tekstami, ze ponoc jest teraz najlepszym "towarem" na uczelni, jak on to laski wyrywa i skim on nie był. A później jeszcze mówi, że za mna tęskni, że zawsze bedzie mial do mnie jakiś sentyment, ze zawsze będe w jego sercu i nadal jestem jego nr !. Czy ktoś mi może wytłumaczyc o co mu chodzi?

Gość Ja jestem sama od kilku lat
chce wrócić i się reklamuje

Gość ,....gjjklp..
sedes ty juz idz zaruchac... raczka w ruch! dziecko droga opcje sa dwie: 1/chce seksu 2/chce wrocic tylko nie chce zostac odrzucony...przeciez meskie ego to takie delikatnusie jest.

oczywiście Ty nie masz najmniejszego pojęcia o co mu chodzi i dlatego pytasz?

Gość bo taka jest prawda
że każdy frajer po czasie się odezwie, jak ruchać mu się zachce.

Gość chce sie biedak
dowartosciowa, nie badz suka i pozwol mu wierzyc ze go teraz doceniasz, choc to zabawne

Gość Piterekk
A czy naprawdę z jego słów tak trudno wywnioskować jakim typem faceta jest ? :-) To chyba z Tobą coś nie tak hehe jeżeli nie potrafisz tak jasnych sygnałów interpretować

Ja chciałam abyście ocenili to z obiektywnej strony. Mi się wydaje poprostu, ze on chce żebym ja teraz żałowała, że z nim nie jestem. Tyle, że ja nie żałuje.

Może i chce,żebyś żałowała ale zachowuje się koleś jak ostatni prostak:) jak dla mnie jest po prostu zabawny, chyba bym wyśmiała byłego, jakby mi się przechwalał, jakie ma powodzenie;/ żal:)

Nie masz czego żałować. Zmiana powierzchowna, a słowa te same co kiedyś. Powiedz mu, że ekonomicznie przeliczając jego słowa na czyny wolisz mieć to, co masz i robić co robisz, niż być z kimś, kto przeprasza za swoje grzechy po pół roku kompletnej ciszy reklamując swoje wątpliwej jakości 'przymioty' :D

Heh ja też sie z tego śmieje :) Ostatnio sie zapytal czy moze do mojej mamy wpaść na kawę. (byliśmy ze sobą ponad 3 lata więc siłą rzeczy zna prawie całą moją rodzinę) a ja no mozesz czemu nie (ona nadal jest bardzo za nim) ale po chwili dodał "i do Ciebie też" a ja powiedziałam, że nie ma takiej opcji.

On zawsze taki był, że więcej mówił niż cos robił. Wysyłał też mi swoje zdjecia jak to się nie zmienił. A ja go nawet o to nie pytałam. Ja jedno słowo..on 10.

Gość nie........................
moze czeka ze mu powiesz ze chętnie do niego bys wróciła a wtedy on ci powie ze jednak nie ze nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki ble ble ale dowartościuje sie tym ze ty chciałabyś ze pomimo ze cie olewał ignorował wcześniej to ty na jego piękne słówka dasz sie wziąć znowu ...

On ostatnio zaczął nawet taki temat. Zapytał "czy często jeszcze o nas myśle? ale tak szczerze" ja mu odpowiedziałam, że "o nas" to ja już dawno nie myśle, bo dla mnie to skończony etap w moim życiu. Było, minęlo i nie ma do czego wracać. A on na to, że jak widac to tylko z niego taka "sentymentalna bestia" i że codziennie od dnia kiedy zaczeliśmy być ze soba się za mnie modli. Ja mu tylko powiedziałam, że niepotrzebnie ale dziękuje.

Gość fhdfh
tobie pasuje że do ciebie dzwoni, czy nie? bo ju ż nie rozumiem

heh to nie chodzi o to czy mi pasuje czy nie. Poprostu moge z nim utrzymywać kontakt. W końcu trochę się znamy. Ale tylko jako koledzy, dobrzy znajomi. Nie chce żeby próbował do czegoś wracać.

Gość fhdfh
no to mu o powiedz, dokładnie tak jak napisałaś. Póki co to on może myli że się z nim droczysz, bo gdybyś go nie chciała to w ogóle byś z nim nie gadała

Mówilam mu, że traktuje go jak kolegę. I nie daje mu sygnałów, że go nadal kocham czy coś. Bo to nie prawda. Mam już nowe życie i jestem szczęśliwa. A jego traktuje poprost jak kumpla.