Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitna_temperówka

Jak zapuścić włosy???

Polecane posty

Gość Błękitna_temperówka

Witam forumowiczki :) Chciałabym zapuścić włosy,jak narazie mam takie nieco za ramiona. Nigdy nie moge ich zapuscic bo albo sie koncowki robia strasznie sianowate albo ogolnie wygladaja jak szopa :O macie jakies sprawdzona preparaty,odzywki,itd ktore moglyby przyspieszyc wzrost wlosow?

Gość Tektonika
Ja mam włosy za ramiona , ale przed biodra :) do talii o :) ! prostujesz wlosy ? Albo krecisz ? Wiem,ze wlosy robia sie sianowate itd. podczas prostowania, krecienia bądź częstego wiązania np. w koczka czy kicka. Używaj sobie jedawbiu do wlosów . Nie jest jakos przerażająco drogi , a pieknie pachnie i cudownie odzywia wlosy :) Polecam.

Gość Tektonika
Poza tym podcinaj często końcówki . Ok , raz na 2 miesiace ;) nie bedziesz przezywala tego szoku po scieciu wlosow :) beda optycznie szybciej rosly :) !

Gość Błękitna_temperówka
Prostuje ale ostatnio przestałam.Wiem ze od tego sie niszcza strasznie wlosy ale moje bez prostowania wygladaja masakrycznie,ale jak chce zapuscic to niestety prostownica musi isc w odstawke. Jedwab stosowalam ale szczerze to nie widzialam zbyt duzej roznicy,moze moje wlosy sie za bardzo przyzwyczaily :O

Gość Błękitna_temperówka
Co do podcinania to tez staram sie to robic systematycznie ale wtedy nie widze ze w ogole rosna :P