Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś1234

Chcę tylko wylać moje żale

Polecane posty

Gość ktoś1234

Od 2 miesięcy nie mogę znaleźć pracy, szukałam już wszędzie. Ale nikt nie chce mnie przyjąć. Tata jest na zasiłku i otrzymuje ok 800 zł, mamie w czerwcu kończy się kuroniówka. A rodzeństwo tak jak ja nie może znaleźć pracy. Jak pracowałam to część pieniędzy oddawałam rodzicom, część szła na moją szkołe. No i od czasu do czasu robiłam jeszcze zakupy do domu. Wszystkie oszczędności skończyły mi się zostało mi 50 zł, już nie wiem co mam robić. Jakie to życie jest do dupy.

Gość 48ru5fjref
ile masz lat, jakie masz doswiadczenie jakiej szukasz pracy i gdzie?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
No trudno moja droga może trzeba zacząć pracę np. od marketu a nie siedzieć bezczynnie.wiem co mówię,moj córka tak rok pracowała teraz jest lepiej ...także spróbuj !!!!

a pomoc społeczna? niestety takie czasy mamy ze znalezienie pracy kosztuje czasami wiele wysiłku,popytaj o staże a przede wszystkim się nie poddawaj

Gość ktoś1234
ja szukam pracy w supermarketach, stacjach paliw, mniejszych sklepikach wszędzie gddzie sie da. Ale nigdzie mnie nie chca to co że ponad rok pracowałam ale to było na czarno, na umowe mam przepracowane tylko dwa miesiace jedna na umwe zlecenie druga umowa o dzieło. To co że mam kursy pokończone dla nich to tylko papierek, liczy sie doświadcznie i ładny wygląd.A ja nie posiadam ani jednego ani drugiego. Jestem bezużyteczna dla społeczeństwa.

Gość ktoś1234
Na staż jestem za stara, w ogłoszeniach potrzebują do 25 ja juz mam ponad 25. Urząd gminy, pup i inne instytucje publiczne maja nadmiar stażystów. Kiedyś dowiedziałam się, że w opiece jest możliwość odbycia kursu, koleżanka z sąsiedniego miasta owiadomiła mnie o takiej możliwości. Bo u niej takie coś było organizowane. Zadzwoniłam do mojego oddziału aby się spytać czy jest możliwość odbycia takiego kursu. Oczywiście powiadomiono mnie o tym że jest taka możliwośc alr trzeba spełnić odpowiednie wymagania, osoba długotrwale bezrobotna i matka samotnie wychowujaca dziecko. WIęc do niczego sie nie nadaję.