Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplainaczej3246

NAJLEPSZA DIETA WEDLUG WAS

Polecane posty

Gość szczuplainaczej3246

Ja stosowalam bardzo duzo diet. Jezeli chcecie to moge sie podzielic z wami jak to przebywalo i wogole :) bo naprawde duzo przeszlam. Jakie diety sa wedlug was najlepsze? Takie ktore przebyliscie? Wedlug mnie chyba najlepsza dieta do tej pory to Dunkana, mimo ze schudlam na niej tylko 3kg w ciagu jakichs 2-3miesiecy , ale nie przestrzegalam jej rygorystycznie, nie mam nadwagi, moja waga jest ok w miare. Podzielcie sie ktora dieta jest najlepsza wedlug was:)

Gość szczuplainaczej3246
up

Gość szczuplainaczej3246
I faza jest najgorsza, ale pozniej mozesz jesc ile chcesz , ale tylko dozwolone produkty i to mi sie podobało :D tylko po jakimś czasie już mnie muliło jedzenie takiej ilości nabiału :) ale jakos dotrwalam, tylko zbyt duzo nie schudlam. Teraz chce sie wziac za south beach ale dopiero na wakacjach bo nie wiem co bym nosila do szkoly:) bo zazwyczaj w dietach nie ma chleba.

Gość erfn
ja od jutra przechodzę na dietę warzywną...tylko gotowane warzywa...pewna znana osoba schudła podobno 13 kg w miesiąc...ja chce schudnąc 10 kg...jestem zdesperowana...

Gość szczuplainaczej3246
erfn - tego typu diety tez przechodzilam , ale kilogramy ZAWSZE wracaja. Pamietam mowilam sobie ze jak sie nie rzuce na jedzenie i ogranicze po diecie to nic nie wroci i skonczylo si ena tym ze wszystko wrocilo :p wiec nie polecam :) zaczniesz jesc normalnie i bedziesz znowu na starcioe

Gość szczuplainaczej3246
up

Gość dla mnie zdecydowanie
najlepszą dieta jest też dunkan :) W ciągu 1,5 miesiąca 7 kg, ale nie stosowałam jej rygorystycznie (piwko piłam i to nawet dużo)....