Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Moja szyjka macicy!!! JESTEM W SZOKU!!!

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Przed chwilą badałam swoją szyjkę macicy i jest jakby... Wysunięta, nie weim jak to określić, ale jest jakby napęczniała.... To mój 24 d.c a cykle mam 29-30 dniowe... Staram się dziecko, i nie wpadam w manię typu ciąża urojona, ale bolą mnie strasznie sutki i od wczoraj kuje w górnej części macicy... ale nie chce się nie potrzebnie nakręcać. Co o tym myślicie?? Robić test za kilka dni/????

Gość Kafeterianka252
Chodziło mi nie w górnej części macicy tylko pachwiny...:)

Gość Kafeterianka252
up

rób, chociaż jak moja szyjka była nisko to raczej nie było ciąży, ale ten ból w pachwinie... ja nie podejrzewałam że to to, a jednak...

Gość Kafeterianka252
No to już nie wiem.... Może ktoś się jeszcze wypowie? up

Gość nie grzeb
sama w srodku, bo jeszcze sobie zaszkodzisz - odczekaj i zrob test o wiele lepszy i lagodniejszy sposob na stwierdzenie ciazy. Swoja droga - jak wy wyczuwacie te swoje szyjki ja 15 lat nie mam raczej 2 razy tyle i do tej pory osobiscie nnie mialam z nia przyjemnosci.

Gość Kafeterianka252
No przecież delikatnie palcem sprawdziłam:) Poważnie nigdy nie czułaś swojej szyjki macicy? No to pod pupe podłóż poduchę, nogi pod pachę i głęboko palca wsuń:)

normalnie, wsadzasz palec i czujesz... teraz jak jestem w ciąży to jest tak wysoko że palcem nie dostaję :)

Gość po co tam grzebiesz jeszcze
jakies bakterie tam wprowadzisz i dopiero będzie kłopot! Pierwsze słyszę, aby ciążę sprawdzać po macaniu szyjki macicy :):):)

Gość może mi się wydaje
ale moje szyjka też jest wyczuwalnie wysunięta - jestem w I trymestrze ciąży. Ale oczywiście to niczego nie wyrokuje. Może po prostu badałaś się w innej pozycji niż zwykle?

Jak się starasz to nie badasz szyjki po owulacji, nawet gin starają się tego nie robić. Na tym etapie łatwo o mikroporonienie (w terminie spodziewanej miesiączki)