Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukoas

było to taktowne czy nie ?

Polecane posty

Gość jukoas

wczoraj byli u nas znajomi oni mają córke i my i ten facet mówi (wiadomo do swego dziecka) -nasza Jagódka jest najpiekniejsza na świecie(czy cos w tym stylu) jego zona - no wiesz niektórzy uważają ze Ania(nasza córka) jest najpiekniejsza (chyba chciała załagodzić) a on -..oni to se moga tak myslec ......

Gość wefwefwe
Myślę że facet ma nawyk paplania co mu ślina na język przyniesie i inteligencją nie grzeszy.

Gość jukoas
no własnie ten ton to nie był taki żartobliwy

Gość martuuulka
kazdy rodzic mysli,ze jego dziecko najpiekniejsze:)

dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiękniejsze ,ale to jeszcze nie powód ,żeby się tak tym wychwalać publicznie.

Gość jukoas
szczerze ? ,..to nasza i to o niebo taka jest prawda a nie ze mamuska pisze :D tylko ja bym tak nie powiedziała ,nawet w zartach

Nie zgadzam się z Tobą Blondyneczką, sa rodzicie, co wcale tak nie myślą ;) W szoku byłam gdy wpadła do mnie koleżanka z wizytą i na wstępie słyszę " Moja mała była ładna ale Twoja jest dużo ładniejsza" :D

Gość wefwefwe
A, to może dlatego pozwolil sobie na taki tekst, że widzi że was nie urazi skoro to wasza jest ładniejsza. A ja swojej mówię tak: "Jesteś najśliczniejszą dziewczynką na świecie. Ale nikomu o tym nie powiemy bo jeszcze komuś się zrobi przykro." ;P Ale nieprawda że każde dziecko jest najładniejsze dla jego rodzica. Sądzę że mojemu przydałoby się trochę więcej urody.

o tak,fajna babka ma racje, ja tez byłam w szoku,bo kolezanka na pierwszej wizycie po urodzeniu synka tak wypaliła: ach jak ci zazdroszcze!!takie sliczne dziecko! mi tak było wstyd w szpitalu,gdy mi moją (tu padło imię) pokazali .... Wiec widzisz. A z tymi znajomymi daj "se" spokój,skoro nie odbieracie na tych samych falach,bo po kazdej wizycie bedziesz nowy wątek na forum zakładac :)

Gość jukoas
zeby nie było bo znam kafe nie od dzis :D ze zaraz mi ktos tu wygarnie ..ze w koncu zadufannej mamuni prawde po oczach i teraz sie rzuca ha ha :D nie o to tylko o to ,ze moim zdaniem czasami trzeba sie w jezyk ugryźć ja tak np robie

fajna babka z forum - no może są i tacy rodzice którzy tak nie uważają.Ja zauważyłam,że większość znajomych mi osób wychwala urodę swoich dzieci pod niebiosa...

jukaos nie widze,by tu to tobie ktos wypominał. masz po prostu problem z wyluzowaniem :) i z nabraniem dystansu do cudzego gadania pierdół

jak dla mnie mega nietaktowne.Po pierwsze nigdy się takich rzeczy nie mówi przy innym dziecku,a po drugie w ogóle nigdy się takich rzeczy nie powinno mówić przy swoim własnym, bo mały narcyz wyrośnie. Moja córka jest bardzo ładną dziewczynką i owszem często jej mówię że wygląda ładnie czy nawet pięknie ale przez myśl by mi nie przyszło żeby powiedzieć,najpiękniejsza na świecie! Wolę mówić,że najbardziej na świecie ją kocham.

Moja córka jest ładna, ale kurcze nie mówię tego wszytskim w około!!! Po co? Mogę się pochwalić, że nauczyła się robić papa, że ładnie je i nie pluje:D hahaha. A tak poważnie wracając do tematu to gość ma dziwne poczucie humoru, ot to.

Gość jukoas
ja mojej mowie ze jest sliczna jak wszystkie dzieci :)

😘 Witam, jakby ktos mial ochote popisac to serdecznie zapraszam do siebie. Z gory dziekuje za odzew🌻 p.s. prosze pisac na pierwszym temacie z mojej stopki ❤️