Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelii

gdzie polecacie studia?

Polecane posty

Gość Kopprnnn
Torun ;)

Gość Easy Man
Uniwersytet Warszawski.

Gdańsk albo Gdynia. blisko morze, masa klubów/pubów tudzież inne miejscówki gdzie można spokojnie się napić, rozerwać po całym tygodniu ciężkiego siedzenia na wykładach.

Gość cerin
Ja jestem po uniwerku w Olsztynie. Po Kortowie. To taka dzielnica studencka. W środku jezioro. Wspaniałe miejsce.

Gość podkarpacianka
odradzam Rzeszów to jest miasto antystudenckie wszyscy natomiast moi znajomi chwala sobie Kraków

Gość rzeszowjestok
a ja sie nie zgadzam studiowalam jakis czas w Rzeszowie i bylo super moze miasto nie tetni zyciem ale jest zadbane i jest gdzie isc a i ludzie tez sa spoko

Gość górski marynarz z pustynii
ach oberwać na B4 albo zaplatać sie w okolicach rotacji teraz to na lisa kuli i jagielońskiej dresy biją staruszków ach tak ludzie spoko ,rozruby na stadionie stali ..pobili piłkarzy resovii ostatnio i wszyscy siedzą cicho... tak działo się to na NM i byli to kibice stali ....czy ufoludki

Gość oewsb
Dobry wieczór, Bardzo cieszymy się z Twojej opinii o Wyższej Szkole Bankowej :) Nasza świetnie wykwalifikowana kadra dba, żeby studia były prowadzone na najwyższym poziomie. Z ramienia Online Eksperta pozwolę sobie jeszcze tylko prozypomnieć o OSTATNICH dniach promocji w Wyższej Szkole Bankowej - do 30 czerwca taniej aż o 1000 zł, ale za to do 15 lipca wpisowe = 0 zł :) Więcej informacji w placówkach WSB (11 oddziałów w całej Polsce!) i na naszej stronie www. Zapraszamy! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia Zapraszamy! :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia