Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egebege

boję się samotności i tego że zawsze będę sama...

Polecane posty

Gość egebege

Wczoraj zerwałam z moim facetem bo cały czas kocham swojego byłego który nie chce ze mną być... przez ta pieprzona miłośc nogdy nie ułoże sobie życia z nikim...:( :( :(

Gość nie przez pieprzona milość
nie przez pieprzoną miłośc moja droga tylko przez siebie, poprostu nie dałas sobie czasu na uzdrowienie serca po poprzednim związku, wszystko w temacie!

Gość Kamyla
Tez sie boje byc sama .....ale ie bede szukac faceta na sile. Od wrzesnia jestem sama i caly czas mysle o bylym "(choc sama z nim zerwalam) myslalam ze tak bedzie lepiej ze to nie ma sensu ..ale chyba sie mylilam teraz to juznic nie da sie naprawic on sie 'odkochał' i nawet nie chce ze mna rozmawiac..... czasami jest mi na prawde ciezko .:(

Gość egebege
czas, czas... dałam sobie rok przerwy i nic się nie zmieniło...jestem do niczego!!! poza tym mój były to "pies ogrodnika" i skutecznie mi o sobie przypomina:(:(:( jestem do kitu!!!

Gość Piterekk
Dajcie spokój byłym. Raz nie wyszło to i nie wyjdzie. Szukajcie kogoś z kim się dopasujecie jako tako :-)

Gość _kredens_
wystarczy kiwnąć palcem a wy już stajecie na baczność - nawet jak zostałyście wcześniej wypędzone ze wspólnego życia - parodia - niech żyją "eks"