Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara głupia

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Stara głupia

Nie przypuszczałam że mnie to kiedyś spotka i bedę potrzebowac rady innych.Właściwie zwyczajna historia.... a właściwie to nie wiem.Jestem 42 letnią wdowa która spotkała mężczyznę i nie wiem czy moje uczucie do Niego ma sens.... kolega z pracy,którego na poczatku naszej znajomości nie lubiłam.Znajomość ta trwa już 2 lata a dopiero zimą tego roku stwierdziłam że jest to człowiek z którym chciałabym spędzić resztę życia.W pracy często rozmawiamy,zwierza mi sie ze swoich problemów,czasami żartuje,miło sie do mnie zwraca.kilka razy spędził u mnie weekend(ale zupełnie nic sie nie wydarzyło co mogłoby swiadczyć o zainteresowaniu mną).Staram się Mu pomagac kiedy tylko moge ale nie wiem jakie to ma znaczenie dla Niego.Czy powiedzieć ze mi na Nim zależy,boje się ze to nie dobry pomysł.Co robić?????

Gość Piterekk
Dziwne, że jako kobieta nie zakwalifikowałaś go tylko jako przyjaciela :-) Jeżeli jest wolny to jest nad czym mysleć... Zapewne boisz się popsucia waszych dotychczasowych relacji. Ja lubię ryzykować jeżeli chodzi o moje szczęście. Ale jestem sporo lat młodszy od Ciebie do tego kawaler by coś pomóc

Gość 42 latka
napewno potrafisz wyczuc jego intemcje, związek oparty na przyjaźni ma większe szanse niż ten oparty na namiętności ale o tym pewnie wiesz,czy to facet po przejściach? a może taka jego natura,jest zamkniety i boi się zrobic jakis ruch żeby nie stracic tego co juz jest, mysl,mysl a wkońcu dojdziesz do jakiś odpowiedzi

Gość 42 latka
albo zwyczajne wygodnictwo, odpowiada mu taki układ

Gość
Tak tak, wygodnictwo

Gość piotrekk
moze naiwne pytanie, ale sypiacie ze soba? Tak dla scislosci