Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna kartka meza

dziwna kartka meza???

Polecane posty

Gość dziwna kartka meza

wczoraj wzielo mnie na ogladanie pamiatek i natknelam sie na kartke z meza urodzin ( kiedy nie bylismy jeszcze razem) i w srodku byla dedykacja od znajomych i jednej dziewczyny "kochanemu ojcu mojego dziecka" ponoc meza z nia nic nie laczylo i to ona sie za nim uganiala ale czytajac to az mi sie cisnienie podnioslo... jestesmy 4l po slubie i mamy 2 letniego synka co o tym myslec???

Gość agussssska
skoro jestescie tyle lat po slubie i jestescie ze soba szczerzy to po prostu zapytaj......

Pokazałabym kartkę mężowi i spytała się jak się sprawy mają z tym dzieckiem :) Jeśli rzeczywiście dziecko "powstało" kiedy mnie nie było w jego zyciu nie robiłabym dymu.Ale na pewno bym miała sporo pytań -czy interesuje się tym dziekciem,czy na nie łozy,czy się spotyka .....

Gość Obiektywna1234
Nie ma sensu się tym zamartwiać. Skoro jesteście małżeństwem, napewno sie kochacie i bez problemów rozmawiacie ze sobą na każdy temat. Zapytaj go spokojnie, dlaczego tak jest napisane na tejj kartce, a napewno mąż rozwieje wszytskie Twoje wątpliwości.

Gość dziwna kartka meza
pokazalam i zapytalam na co on stwierdzil ze on z nia nie byl i nie sypial a ona tak bez powodu napisala?! znam ta dziewczyne i musze powiedziec ze do najpozadniejszych nie nalezy?! ale nadal jakos mi dziwnie z tym

Gość kfauihgi
Nie nakręcaj się.Może miała na myśli przyszłego męża,skoro za nim latała może myślała że to będzie miłość na zawsze i będzie ojcem jej dzieci.Niestety niektóre laski rozumem nie grzeszą.

Gość a ona ma dziecko
zeby on mogl byc ojcem? Mi sie wydaje,ze napisala o przyszlosci.

skoro sie za nim uganiala to chodzilo jej o przyszle dziecko. pamietaj, ze maz jest Twoja jedna z najblizszych osob i nie masz powodow zeby mu nie wierzyc - wiec nie wkrecaj sobei dziwnych akcji i ciesz sie zyciem ze swoim mezem i Waszym malenstwem

Gość dziwna kartka meza
tylko po cholere on to trzyma;/ mowie ze skoro mu to nie potrzebne to niech wyrzuci na co on ze to pamiatka;/ sory a jak mi ito dziecko znajdzie to co sobie pomysli za pare lat;/ zreszta mi to samej przeszkadza bo skoro nic ich nie laczylo to po kiego chuja takie pamiatki

Gość dziwna kartka meza
nie ona nie ma dziecka... glupia jest to fakt zreszta i tesciowa mi mowila ze ona przychodzila do niego i siedziala na korytarzu nawet z 2 h bo on nie chcial wyjsc do niej... po czym wychodzil i ja wyganial... tylko wkurza mnie ze on sie tego nie pozbyl;/

A może trzyma ta kartkę bo nie ma nic do ukrycia? Dowodów zbrodni raczej się w domu nie trzyma ;) A czy ta dziewczyna ma dziecko? A czy w okresie kiedy jesteś ze swoim mezem ta dziewczyna się odzywała do Was?

Gość a ona ma dziecko
Wiesz, rozne rzeczy ludzie trzymają z rożnych względów. Ja bym mu tego nie wyrzuciła. Nie wnikam w pamiątki męża, a on w moje.Nikt nie lubi takiej ingerencji w prywatność. A jak dziecka nie ma,to czym sie przejmujesz?

Gość dziwna kartka meza
nie odzywala i jak zaczelismy byc razem to ona mi grozila tyle tylko ze ja nie wiedzialam o co jej chodzi i oczywiscie nie zostalam jej dluzna wiec sie odczepila... w tym roku wyszla za maz

pomysl sobei czy Ty nie masz dziwnych pamietek po nnych osobach. moze o niej zapomnial i tak sobie lezy, moze zostawil aby kiedys moc sie dowartosciowac - przestan sie przejmowac - wszytkie argumenty przemawiaja za tym, ze nie masz o co sie martwic - liczy sie tylko czas, od kad sie poznaliscie

I wszystko jasne :D To przynajmniej spokojnie możesz spać ze dziecka nie ma :D A niech sobie trzyma tą kartkę.Ty też masz jakieś pamiątki.A że pisze na niej cfo pisze ....cóz ;)....

Gość asiuuuniaaaa
ale zwróc uwage, ze na tej kartce sa podpisane inne osoby, moze to dla nich trzyma, przez jena durna dziewczyne kartke z zyczeniami od znajomych ma wywalac??? daj spokój robisz niepotrzebne zamieszanie

Gość dziwna kartka meza
pewnie macie racje:) ja ufam mezowi i wiem ze skoro tak mowi to widocznie tak jest! A ta laska byla tak napalona ze widocznie jej sie marzenia z realem pomieszaly:P a co do pamiatek to ja nie trzymam takich rzeczy w domu... niektore sa u mojej mamy ale ogolnie to nie mam takich wyznac po ktorych on moglby miec jakiekolwiek watpliwosci