Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoneczka1988

Chorwacja prosze o opinie !!

Polecane posty

Gość antoneczka1988

chciałam zapytac się osób które tm były albo które sie wybierają lub mają znajomych którzy tam byli jak wychodzi cenowo pobyt na tydzien ? gdzie warto jechac? gdzie warto się zakwaterować ile moze kosztowac taki wyjazd...patrzyłam na oferty róznych biur podrozy ale chciałam się cos dowiedziec od osób które tam były więc prosze piszcie :) dziękuje

Gość ladaco
warto jechać

Gość jdashhd
był tu taki temat niedawno gdzie sie duzo opisałam ze warto i dlaczego. poszukaj go.

Gość antoneczka1988
byłes ? mozesz napisac cos więcej ?? :)

Gość antoneczka1988
dzieki juz szukam ! ;)

Gość ja szukałam
nocleg wychodzi 15 euro za osobę w apartamencie - to już nie jest to co kiedyś- że za grosze tan się wakacje spędzało. w końcu zdecydowaliśmy się na czarnogórę - to 1500km - trochę daleko- ale po 8 euro - zobaczymy 0 nigdy tam nie byłam

Gość ja szukałam
ja byłam w makarskiej 10 lat temu - to było za grosze i na prawdę fajnie - tyle że własnym samochodem bo my lubie wolność - a do wycieczki z biura trzeba sie dostosować... dodatkowo my sobie sami gotujemy - duzo produktów które sa tam drogie (np mieso) zabieramy z Polski - i korzystamy z lokalnych specjałów- ja uwielbiam kuchnię sródziemnomorska - więc to dodatkowa frajda dla nas... a do autokaru czy samolotu nie da się zabrac za dużo

Chorwacja jest cudowna... :) Bardzo polecam wyjazd własnym samochodem, bo można dużo zobaczyc i nie będziesz niczym uwiązana. My przez tydzień plażowaliśmy w miejscowości Brela, a przez drugi tydzień zrobiliśmy sobie objazdówkę. Zahaczyliśmy nawet o Bośnie, polecam odwiedzic Mostar, jest co zobaczyc i super tanio. pozdrawiam serdecznie.

Gość Jola Kubiak
Wycieczkę do Chorwacji w biurze Itaka widziałam za 1 111 złotych. Mowa tu o Chorwackiej liście przebojów. Dużym plusem takich objazdówek jest to, że można sporo zobaczyć. W programie wycieczki jest między innymi Zadar, Dubrownik czy Zagrzeb.

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie z kochacie moja ojczyzne..a ja lubie nagie opalanie, plywanie oraz milo spedzać czas na plazy.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez piekne polki Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Jeszcze tu nie bylas?

Gość nacjonalista1995
A ja sam Poljak i vas USTASE ne volim !!! Koliko ste Srba pobili u Jasenovcu?Koliko zena ,deteta i drugoj nejaci ?