Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veroni8884

szansa na nowe życie????????

Polecane posty

Gość veroni8884

czy dwudziestoparo-latka z dwójką dzieci po rozwodzie ma szanse na poznanie kogoś?? Faceci, piszcie czy zdecydowalibyście się na związek z taką kobietą, kobitki, czy byliście w takiej sytuacji??

Gość dgdgdg
mój chłopak powiedział mi wczoraj ze samotne matki młode matki nie mają szans na cos jeszcze. przeciez kazdy facet mając do wyboru wolna 22 latke i 22 z dzieckiem wybierze ta wolna. ale ja wierze w ludzi i w miłosc. wiec zycze ci szcezscia i powodzenia.

Gość katarina_27
hej! Mam znajomego co zwiążał się z kobietą w wieku 29 lat,która miała 2 dzieci,a teraz mają jeszcze jedno wspolne:)więc szansa jest:)

Gość rijperrllmm
z wlasnego doswiadczenia powiem ze masz szanse,zalezy tylko jak wygladasz w jakim kraju mieszkasz i jaki masz charakter

Gość atramka
na szczęście nie jestem w takiej sytuacji, piszę czystko hipotetycznie :), ale zawsze lepiej wiedzieć... ;)

Gość rijperrllmm
gowno prawda z tym ze mlody chlopak wybierze zawsze mloda bezdzietna sikse,sama jestem tego przykladem ,moj facet 23 lata zostawil swoja rowiesniczke dla mnie, tej starszej rozwiedzionej z dziecmi,jestem pewna w 100% ze mnie nie zostawi dla mlodszej,trzeba tylko poznac tego odpowiedniego faceta

Gość veroni8884
czyli warto wierzyć w miłość? prawdziwa istnieje?

Gość veroni8884
a co ma do tego kraj? jestem zadbaną kobietą, nikt nie wierzy, że mam dwójkę dzieci :) a charakter, mieszany, jak każdy chyba ;)

Gość zalezy jeszcze n
jak ciagniesz bo to wazne jak dobrze gałke robisz to masz duze szanse, w doopie z dziecmi dobre obciąganie bezcenne

Gość veroni8884
trochę inne priorytety mamy więc nie będę kometować