Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuza...

Chce schudnac jakies rady...

Polecane posty

WITAM, Prosze o jakies dobre porady w sprawie odchudzania.Co moglo by przyniesc najlepsze efekty w 6 tyg moze ktos wie?? Mam 168 wzrostu i wage 65 chcialabym zgubic pare kg mam silna wole ale potrebuje jakies diety ktorej moglabym sie trzymac i jesc zgodnie z jej zasadami jesli macie taka to piszcie. Pozdrawiam...

Polecam ci dietę proteinową. Możes zrzucić naprawde sporow krótkim czasie, ale musisz trzymac się restrykcyjnie zasad tej diety. Zero słodyczy i mieszkania składników. Tylko drób, nabiał i ryby, później jakieś modyfikacje można wprowadzić. Poczytaj o niej :)

Gość miss agent II
dieta wrzywna....senes raz na tydzien...cwiczenia rano i wieczorem ...duzo blonnika :)

Gość aggggnieeszka
TYLKO NIE DIETA PROTEINOWA!!!MOZE I SCHUDNIESZ ALE STRACISZ MASE WŁOSÓW,JA STRACIŁAM PRAWIE POŁOWE I DOSTAŁAM WYPRYSKÓW NA TWARZY PLECACH I DEKOLCIE CHOC WCZESNIEJ NIE MIAŁAM Takich problemów,wiem ze nie jestem jedynym takim przypadkiem,szukajac w necie znalazłam mase ludzi którzy zniszczyli sobie ta dietą zdrowie,ona niszczy takze nerki i powoduje duzo częstsze krwawienia miesieczne i przy nich bóle nerek,miałam okres co 20-30 dni teraz mam co 20 i straszne bóle przy nich.byłam na tej diecie 2 lata temu,skutki mam do dzis,dodam jeszcze ze skóra strasznie mi sie przez to postarzała.kazda dieta jest lepsza niz ta na której je sie samo białko!!!jedz mniej i cwicz,rób co chcesz ale nie niszcz sobie zdrowia jedząc same białko.

Gość zxzxzxzxzxzx
To prawda,dieta białkowa niszczy nerki włosy cere i co sie da,tez byłam kiedys na niej,schudam troszke ale i tak miałam jojo, mam jednak pamiatke w postaci rozjebanego organizmu.