Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BODYROOL

CELULIT ------ łatwo zlikwidowałam

Polecane posty

Witajcie :):)Jak zauważyłyście w temacie wygrałam z celulitem napisałam że łatwo ale jak długo szukałam na to sposobu to już inna sprawa. Powinnam zacząć od początku. Juz jako małolatka byłam okrąglutka :):) od 2 klasy podstawowej walczyłam z nadwagą i okrągłościami :(( Teraz walczę od jakiś 15 lat z cellulitem , nie interesują mnie już moje grube uda tylko dziury w nich od celulitu!!!!! Wyczytałam w necie że to cyt. Stopień czwarty. Jak wygląda? Ciało jest pofałdowane, niezależnie od tego, w jakiej pozycji się znajdujesz. Skóra przypomina kalafior, jest „galaretowata. Duże grudy widoczne gołym okiem. Silny ból przy nawet delikatnym uciskaniu Wyczytałam też jak z tym wałczyć i zaczęło się ..Ćwiczyłam w salach kardio 4 razy w tygodniu żeby to pobudzić do spalania , masowałam sie, wklepywałam cuda na kiju, obwijałam się folią, robiłam sobie masaże ciepła/zimna wodą, wydałam dużo kasy na mezoterapie , odżywiam się bardzo zdrowo, chodziłam co drugi dzień na basen.... i co ??? Oczywiście wysmukliłam nogi ale cellulit jak był tak był!!!!! Załamka:((( Koleżanka podpowiedziała mi powinnam chodzić codziennie na masaże.... jak to przekalkulowałam to stwierdziłam ze mnie na to nie stać...... i któregoś dnia spacerując z dzieckiem przechodziłam obok salonu z maszynami ułatwiającymi spalanie tłuszczu z nóg i zwalczania cellulitu. Po wszystkich próbach jakie przez ostatnie lata podejmowałam sceptycznie podeszłam do tematu, ale cóż stwierdziłam ze można spróbować..... Zaczęłam chodzić na kapsule próżniową .... wydałam ful kasy i efekty były jak po basenie tylko w przyspieszonej wersji. Zadowolona pojechałam na spływ kajakowy i miałam mniejsze opory do wystąpienia w stroju :) kąpielowym. Czar prysnął w szybkim czasie.... bo dość ze nogi moje były obklejone dodatkową warstwą tłuszczu to jeszcze doigrałam się od ciśnienia w kapsule popękanych naczynek na nogach....ZAŁAMKA!!!! Zbliżała sie jesień więc jakoś sie z tym pogodziłam..... Wyżaliłam sie koleżance z pracy a ona i na to JA miałam podobny problem i zwalczyłam go na BODYROOL-u !!! Rewelacja spróbuj!!!!! Poszłam do RKF-u w szczecinie i spróbowałam :) Super efekty zauważyłam , ale zawsze jest jakieś ale.... 20zł za godzinę i zawsze te 10- 15minut uważałam ze mi brakuje do pełnej satysfakcji więc dopłacałam i każdy masaż kosztował mnie 25 zł. Mnożąc tę sumę przez wieczność zaczęłam szukać ROLLERA na aukcjach:) Znalazłam, kobieta miała do sprzedania 6 BODYROLL-ów do masażu lub na wynajem.Stwierdziłam że już po 80 wejściach czyli 11 tygodniach czyli około3 miesiącach zwróci mi sie ROLLER jak go kupie a ile czasu zaoszczędzam:) KUPIŁAM i codziennie sie masuje ..... Efekt murowany!!!! Celulit znika a dodatkowo skóra na nogach NIE jest juz wiotka i nie wisi jak u słonia:):):) Dziewczyny gwarantuje wam poprawę nastroju i rozstanie z uporczywym celulitem!!! ps. mięsień pośladkowy się wzmocnił i pupcia jest niczego sobie:):) POWODZENIA

Gość ladaco
tej galarety juz nie zlikwidujesz nie pocieszaj sie

Gość sdsdswsasasdda
reklama!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cel. nie da sie w 100% zlikwidowac widac ze ktos sobie reklamę robi [zgłoś do usunięcia]

Gość wrzafa
spam i przemycanie usług własnej firmy nieładnie usuncie

Guzik prawda ......... masuje sie codziennie i widzę poprawe ....... a reklamy to sobie poszukajcie w gazetach !!!!!!!!!!!! Rzeczywiście powinnam napisać zmniejszam zamiast zlikwidowałam

Gość ja tam polecam czarne mydło
i rekawicę kessę - odkąd się masuje 1x w tygodniu - nie mam problemu z cellulitem - a nie cały rok temu urodziłam 2 dziecko!

Nie jestem jedyna na tym świecie z tym uporczywym problemem...... po wielu latach znalazłam sposób na to świństwo na nogach..... Siadłam przed kompem opisałam szczerze swoja historie dla potrzebujących a wy mnie styraliście ..... Kurcze , to po co jest to forum....chyba żeby sobie pomagać.... zresztą nie ważne .... najlepiej kogoś objechać i czuć satysfakcje z tego. No bo przecież jak sami macie to inni tez muszą mieć ..... Porażka ....w ten sposób sie dowartościowujecie!!!!!!!!!!!

Gość ja tam polecam czarne mydło
wiesz jak proponujesz takie drogie urządzenie - to zawsze jest podejrzenie reklamy :P

kurcze ale to nie jest drogie ...... mi sie udało kupić za 2 tys. nie mam doświadczenia z obsługą forum i stąd ta moja szczera wylewność!!!! Powinnam trafić na inny dział , bardziej zainteresowanych zwalczaniem tego świństwa np. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3291496

mogłaś obejrzeć sobie na tv2 program , Pytanie na śniadanie, byś doś więcej wiedziała o celulicie i nie reklamowała tu jakiegoś urządzenia, bo to forum dyskusyjne a nie reklamowe....