Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anananaananananananan

CO DAJECIE DWU I TRZYLATKOM DO PICIA?

Polecane posty

Gość anananaananananananan

Gość mama corki i syna
wode mineralna lub przegotowana najczesciej, czasem soki, zadko napojeZ(jedynie u kogos) no a latem kompoty

kompoty herbatki owocowe ( ale nie granulowane tylko normalnie parzone ) woda mineralna ( to jest głównie bo uwielbia wode )

U nas króluje woda mineralna i mleko. Czasami herbata -bez cukru bo z cukrem nie wypije. Soki ale tylko domowej roboty.Kupnych nie kupuje.Sporadycznie wypije sok typu kubuś ,ale to najczęsciej jak jakiś gość przyniesie dla niego w prezencie. A latem kompot.

Gość Zapytanie do mam-kierowców :)
wodę i tylko wodę, ale czasem mala soku trzoszke lyknie ale na pragnienie najlepsza jest woda!

Gość soki niestety
nic innego nie chce pic :(

Gość ej powiedz
Moja jest nieco mlodsza-ma 16mies. Pije wode soki, kompoty, herbatki-zarowno granulowane jak i parzone, czasem kilka lykow coli czy jakiegos innego napoju gazowanego. Tylko mleko jej nie podchodzi.

Gość ej powiedz
nie, nie zartuje. To jest doalownie kilka malutkich lyczkow raz czy dwa w miesiacu. czyli twoim zdaniem dziecku nie nalezy podawac niczego co ma w skladzie cukier??? wspolczuje twojemu dziecku. ja podaje wszystko w granicach rozsadku. a o jej zeby dbam, myjemy trzy razy dziennie. mala uwielbia je szczotkowac :D

moja corka bardzo lubi soczki ze slomka i herbatke, wode czasami i to najlepiej gazowana:P

Gość soki niestety
Fakt, dawałam od początku soki i wiem, ze teraz trudno ją przywyczaic do wody. Mimo tego zamierzam to zrobic. Niestety dywersję w tej kwestii prowadzi babcia i jest niereformowalna. A musze korzystać z jej opieki nad dzieckiem, bo pracuję :(

Gość soki niestety
Gatki w kwiatki - powiem Ci, ze przy pierwszym dziecku tez byłam taka ortodoksyjna i nie dawałam słodyczy do 3 lat. Teraz odpuściłam, bo uważam, ze w środkach spozywczych bywają gorsze rzeczy niż cukier. * sa też soki bez cukru :P

Gość krowa biała mumumu
piwo, wóda czasami denaturat ale to rzadko bo nie chce mi się rozcieńczać.

Gatki w kwiatki - my tez bez cukru a slodyczy sporo w owocach, sokach wyciskanych, niektore to sama slodycz. Maly lubi domowej roboty sok z ananasa i swiezego szpinaku, plus cytryna :) Pije sporo wody mineralnej, herbatki ziolowe, soki.

Gość koralek
tylko woda ,dawalam jej soczki ale nawet nie chce

wode,czasami odrobine syropu owocowego dodam do wody,ostatnio zaczelam robic soki owocowe.