Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży czerwony kozak czerwony

ja za 740 zł robić nie będe

Polecane posty

ja robic za 740 zł nie bede pracować na stażu w sklepie! W sklepie jest praca fizyczna i mam dostać za nią 740 zł to jakieś kpiny! Niech sobie w dupe wsadzą te całe staże

Gość poczekaj poczekaj
niedlugo bedziesz za 500 niewolnictwo wrocilo

Gość po pierwsze
No, a potem skrzeczycie, że pracy nie ma. Juz taka jedna tez tu jest.

to w zwykłym sklepie płaćą900 zł a kierują ludzi na staż za takie kurwa grosze!

Gość bvbbcbvvbbcbv
To są jakieś jaja :O Moja siostra w Tesco na wyspach wyciąga (w przeliczeniu na złotówki) prawie 3000...

zekaj masz racje niedługo będa wypłaty po 500 zł

Gość bvbbcbvvbbcbv
Ja płacę za samo mieszkanie 700 zł. 40 zł na jedzenie na miesiąc?

Gość gfhsfkjfez
i tak za dużo stażyści dostają, biiorąc pod uwagę że pensja minimalna to na rękę chyba 960. a stażysta za nic nie odpowiada i jeszcze mu za dojazdy zwrócą. Lepiej na stażu wychodzi niż na pensji minimalnej.

tak ale tam w tesco płacą uczciwie za prace ale czy ten urzad pracy jest pojebany? po huj mi staż skoro mam wykształcenie. To po co mi wyjeżdzają ze stażem na 5 miesiecy czego mam się tam uczyć ? Przez 5 miesięcy świnie nauczy się tańczyć.

co ty pierdolisz lepiej za minimalna niz na stażu. 740 to jest dużo pytam ci się Dużo kurwa|!

Kumpela była na rozmowie w Carry - i 800 zł proponowali... W reserved 1000 maks, jak miesiąc z premiami... Odkąd się dowiedziałam to nie kupuję w tych sklepach nic, traktują ludzi jak niewolników :o

Niestety takie nasze zycie, że na stazu dostaje się jakies marne grosze, no chyba że się trafi do jakiejś dużej korporacji, ale tam sie raczej zapierdziela jak motorek, co jest więcej warte. Daj sobie spokój ze stażem idź od razu do pracy, więcej dostaniesz.

Gość vghjnbjbvhgvhvjnbj
ja pracuje na stacji paliw w tesco i mam 900 :( a po 12 godzin i nocki:(

dzie ale to jest nienormalne ten staż! Mi się to w głowie nie miesci! Lepiej isc za minimalna ale mam prawo do urlopu na stażu tego nie mam i pracuje jak normalny pracownik za mniejsze pieniądze

jak 900 zł to nocek Ci nie liczą przeciesz za nocke jest dodatek a może pracujesz w systemie 12 godzin dzien wolny 12 godz dzień wolny

Gość najładniejsza z całej wsi
ja mam zamiar bogato wyjśc za mąż i nie pracować

Gość zakladajci firmy i robcie na s
Ja mam mgr inz ekonomi pracowalem w 3 korporacjach najwyzsza pensja jaka mialem to 1500 + prowizja ze sprzedazy a mieszkam w stolicy gdzie ceny sa kosmiczne. Zwiedzilem najwieksze firmy rozmowialem z nadmuchanymi prezesami/kami duzych korporacji i doszedlem do wniosku ze nie bede dziadowal i zakladam fir Dlatego ludzie zakladajcie wlasne firmy i pracujcie na siebie. Tu wam nikt niebedzie mielil nad glowa pojebanymi ustawionymi rekrutacjami ani jechal na was bo szef ma zly dzien.Niebedziecie sie prosic o urlop . Zakladajcie firmy

Gość fsratatata
ja się zatrudniłam - najniższa krajowa. Tragedia normalnie:( uważam że stażyści mają lepiej ode mnie, bo za nic kompletnie nie odpowiadają, tylko się włoczą po firmie, a ja jeszcze muszę takiego kontrolować i jak coś źle zrobi - to oczywiście moja wina. Dziewczyna teraz przyszła to będzie 840zł dostawać. To jest śmieszne. Stażyści w ogóle nie powinni narzekać.

Gość miss agent II
mi propnuja na lotnisku 1600zl na reke . tez mi sie nie widzi ,ale to na poczatek

Gość bucik zielony
a samolotu bedziesz robić? hahahha :)

Gość miss agent II
nie :P obsluga na lotnisku :P

Gość jennnyyyyyyyyyyy
stazysci maja lepiej.????????????;/ chyba zart...nie jestesmy na rowni z pracownikami 2 dni wolnego w miesciacu;/....a co maja powiedziec stazysci ktorzy ucza sie zaocznie????? zadnych 'ulg' nie maja na czas egzaminow gdzie pracownicy ustawowo maja zapewnione dni ktore moga wziasc dodatkowo kiedy maja sesje....nie mamy wiele praw

Gość fsratatata
dni wolne na naukę pracodawca zapewmnia tylko jeśli sam na te studia wysłał. a tak to jego dobra wola czy pójdzie na rękę studiującemu pracownikowi.

Gość fsratatata
a z tymi dniami wolnymi to pracownik na początku ma 21 dni urlopu na rok, stażysta jak rok przepracuje dostanie w sumie 24. więc o co ci chodzi?

Gość juz nie przesadzaj ze nie odpo
bez przesady z tym nie odpowiadaniem za nic;/ w wiekszosci firm jest traktowany jak normalny pracownik i jest za swoje zadania odpowiedzialny jak reszta, moze miec czasem mniej roboty lub lzejsze zajecie, ale nie sadze, ze to go zwalnia z odpowiedzialnosci. moja kumpela w urzedzie miasta np wpisywala dane w kompa, uwazasz ze mogla sobie wpisywac co chce bez brania za to odpowiedzialnosci? bo ja nie:O