Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuje :(((((((

żałuje, że nie poddałam sie aborcji

Polecane posty

Gość żałuje :(((((((

dopiero ostatnio dotarło to do mnie tak wyraźnie, żałuje że nie zrobiłam aborcji... :((((((((((((( a jestem w 8 miesiacu

Gość glailaeuszka
a co sie stalo ze dopiero teraz to sobie uswiadomilas???

Gość ej powiedz
przestaniesz glupio myslec, gdy wezmiesz swojego malucha w objecia.

Gość ale nikt tutaj...
przykro to sie czyta

Gość glailaeuszka
to ciekawe co bedzie po porodzie? moze juz teraz zdecuduj sie na oddanie dziecka do adopcji...

Gość siaba daba da :)
Jak mozna w ogole cos takiego napisc.....

nie masz czego zalowac... skutki psychiczne sa o wiele gorsze niz urodzenie tego dziecka... niestety wiem cos o tym. nie poddawaj sie jak urodzisz to malenstwo i wezmiesz je w objecia to wtedy dotrze do Ciebie ze dobrze zrobilas rodzac je:)

Gość bgfgbhg
Ja żałuję... I to bardzo... To nie jest nienawiść to co czuję a raczej obojętność... I wielki żal że wpakowałm się w coś z czego nie można już się wyplątać... Patrzę co dzień na to dziecko i zastanawiam się za co tak cierpie...

Gość no to mozna przeciez oddac do
adopcji albo od razu podpisac papiery w sszpitalu i go nawet nie widziec i tyle

Gość edfgggg
wiesz co, jakbym miała oddać niewiadomo komu, to wolałabym usunąć na samym poczatku ,

Gość Piotr Jabluszko
Poddac sie aborcji w wieku dwudziestu paru lat ! to jest sztuka !

Gość błażej_ko
Zdesperowana Domowa Żono- idż się potnij skoro jesteś taka zdesperowana

Gość ZROBILAM ABORCJE
DOMESTOSEM -ZABIJA NA ŚMIERC

Gość kjni.,k
a ty cytrynowa kraina co jestes taka madra dopiero co na forum sie pytalas czy w ciaze mozna zajsc w gumce i bez wystrysku a teraz sie mądrzysz hehe smiech na sali taka madra sie znalazla

Gość ZROBILAM ABORCJE
DOMESTOS , DO U WANNA GET RIDE OF UNWANTED PREGANCY? DOMESTOS

trzeba myśleć, jak się nadstawia dupy...:classic_cool:

Zrobilam aborcje-jak chcesz sie popisywac znajomoscia angielskiego,to najpierw sie go naucz,bo cos Ci, dziecko ,nie wyszlo.. Chyba mialo byc "rid" nie "ride" hahahahaha

Gość do zrobilam aborcje
get RID a nie ride gamoniu :o

Gość do cux
dupa jest po to aby ją nadstawiać

Gość ona!
kobiety pomyślcie tysiąc razy a nawet i więcej, bo sam zabieg nie jest straszny, lecz życie po nim to piekło z którego nie wyjdziecie do końca życia... przeszlam przez to..... nieprzemyslana decyzja.a to,ze mieszkam w anglii ułatwilo mi wszystko. .teraz nie potrafie sobie tego wybaczyć.nie potrafie z tym życ.odradzam wszystkim

Gość regerg
Nie każda jest egzaltowaną histeryczką, widzącą dziecko w parotygodniowym zarodku. Wiele kobiet jest świadomych że prawdziwym dramatem jest urodzenie dziecka gdy się nie ma możliwości wychowania go, i jest to dramat i dla kobiety, i dla tego stworzonego życia. A do autorki temnatu: Cóż, w trakcie ciąży jest mało czasu żeby się decydować na aborcję a warunki cholernie utrudnione w naszym kraju. Przepadło, mówi się trudno i nie ma sensu oglądać się wstecz. Będzie ci na pewno ciężko ale w bardziej sprzyjającym czasie... też by było. :D Jako świeżo upieczona matka, taka która się strasznie męczy i męczy dziecko z powodu braku kasy mogę cię jednak zapewnić że przestaniesz za jakiś czas żałować. :)

Gość regerg
Jasna cholera! Piszę do autorki a to stary temat i dziewczyna na pewno już wie jak to jest być mamą. Półgłówku "ona!", po co odświeżasz temat? Po to żeby pisać od rzeczy i wprowadzać w błąd?

Gość Poleron
@edfgggg Nie ma nic gorszego jak zabić dziecko ! Oddajesz je zwykle w dobre ręce i bardzo dobrze się skończy. Na pewno będzie szczęśliwy w życiu.

Gość gsgsdfgs
Im bliżej było porodu, to też tym bardziej żałowałam. Czy mi przeszło gdy "wzięłam swojego malucha w objęcia" (jak zapewnia ktoś wyżej)? Nie, nie przeszło. Było jeszcze gorzej bo dziecko odbierałam jako obce, cała byłam obolała, trzeba było przy nim skakać samej będąc w złej kondycji a jeszcze postronni mi wciskali że te dziecko to mój "skarb". Potem było raz gorzej, raz lepiej, właściwie stopniowo coraz lepiej, choć z kryzysami co jakiś czas. Ale fajnie jest mieć dziecko, zwłaszcza gdy załapuje się z nim kontakt a ono zaczyna odwzajemniać uczucia. Musisz jakoś przetrzymać a będzie dobrze. :) 🌻