Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiollettka

moj chlopak patrzy sie na inne!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wiollettka

powiedzcie mi czy tez tak macie dziewczyny , ze wasi chlopcy ogladaja sie za innymi? ostatnio jak bylismy w centrum handlowym , to myslal ze nie widze go, a on zapatrzyl sie na piekna blondynke ktora sprzedawala. czasami wchodzi do stoiskai pyta sie ile cos kosztuje zeby moc spojrzec dokladnie na dziewczyny ktore sprzedaja, a jak idziemy ulica to patrzy sie na wszystkie blondynki i dziewczyny ktore maja krotkie spodnikiczki. Kiedys przyszla do mnie kolezanka w stroju kapielowym (sasiadka) pozyczyc cos a on caly czas ukradkiem patrzyl sie na jej posladki. A kiedy ja chce wlozyc krotka spodniczke to mi nie kaze. i mowi ze nie lubi dziewczyn ktore wygladaja jak spod latarni, ale widze ze tylko na takie sie patrzy. ja tez kiedys tak wygladalam, ale teraz juz nie. bo mi zabronil ja go nie rozumiem

Gość wyłup gnojowi oczy
no jak on tak może w ogóle!!! :D

Gość
chyba młoda jestes jeszcze

Gość wiollettka
mam 27 lat, on tez tyle samo. w przyszlym roku planujemy slub

Gość uuuyytrerfdffgf
mam to samo, narzeczony sie oglada, ale tak zebym ja nie zauwazyla, jednak mu sie to nie udaje :o

Gość ewe23
Kochana, faceci to wzrokowcy, nie zabronisz mu patrzec na inne piękne kobiety, nie unikiniesz tego... Popatrz na to z innej strony, skoro jest z Tobą znaczy, że Cię kocha i Ty jestes jego wybranką, a to że spojrzy czasem na jakąś inną laskę to norma... Ja już znalzałam na to dobry sposób, zazwyczaj jak mój tak robi, to staram się odwrócić jego uwage czymś pozystywnym , całusem, miłym słowem. Pamiętajk nigdy nie rób mu z tego powodu awantury, bo to nic nie da, a on zauważy, że czujesz się gorsza od "innych"... A jeśli aż tak bardzo Ci to deneruwje, Ty też czasem spójż na jakiegoś przystojniaka, a co! :)

Gość filotetowy dzbaneczek
no ja tam nie wiem moj nie patrzy a jak juz to jest komentarz ze dziewczyna ubralaby sie bardziej gustownie bo wyglada okropnie a jak sama zaczynam temat bo np doceniam piekno innych kobiet i mowie ze ktoras jest naprawde ladna on wie ze nie mowie tego zbey go sprawdzic wyrazam tylko swoje zdanie "o tym co piekne" to jest komentarz ze on nie wie bo sie nie przyglada obcym kobieta bo ma swoja

Gość ewe23
hmm sorki za błędy :O

Gość uuuyytrerfdffgf
ja mu robilam awantury, wypieral sie itp mnie najbardziej boli, ze oglada sie za wiesniarami, ktore wcale nie sa (jak tu tkots napisal) ''piekne'' tylko na takie wygladajace na tanie kurwy

i zaznacza do tego ze zawsze mu sie podobalam w jego oczach jestem piekna i on nie ma potrzeby sie ogladac i jak sie wyrazil zawsze bede piekna nawet pomarszona i z dodatkowymi kg po ciazy bo mnie kocha i co jakis czas chwali moj wyglad nawet jak sie troche zaniedbam z powodu nadmiaru obowiazkow

Gość uuuyytrerfdffgf
i to za wszystkimi ktore nosza szpilki w ciagu dnia fioletowy dzbaneczek --> moj tez tak twierdzi, a komentujac czyjs niestosowny ubior tylko p[otwierdza, ze zwrocil na nia uwage

Gość www.odlotek.pl
zabronił ci ??hahaha.taka juz nasza natura ze lubimy podziwać piękne widoki:)

Gość faceci tak maja
Wiem ze to denerwuje, ale faceci juz tak maja. Zreszta popatrz na to z drugiej strony. Jesli idziecie ulica, i mija was jakis super przystojniak, to czy ty nie zwrocisz na niego uwagi? Roznica polega na tym, ze my patrzymy na twarz, wiec nasi faceci tego nie zauwazaja, a oni patrza najpierw na cala sylwetke i ogarniecie jej wzrokiem zajmuje pare sekund dluzej, dlatego my mamy szanse zauwazyc ze on sie gapi. Zreszta, jak ja widze atrakcyjna kobiete na ulicy to sama sie ogladam, wiec jak mozna miec pretensje do faceta??? Tylko dlatego ze mu sie podobaja inne kobiety, nie znaczy ze ty mu sie nie podobasz. Faceci lubia ladne kobiety, ale sa z tymi ktore lubia najbardziej.

Gość uuuyytrerfdffgf
tak, kurwa piekne, ze ja nie moge. na polskich ulicach 90% tandetnych wiesniar albo szarych myszek, baaaaardzo rzadko mozna sie za czyms obejzec :o

uuuyytrerfdffgf ja bym tego nie nazwala wracaniem uwagi na kobiete a na to co ma na sobie ja tez patrze na facetow pod katem ooo ma fajna marybakre moze moj dobrze by w tym wygladal albo blee co za bezguscie a jako faceci mnie nie interesuja pozatym taaak na penwo zwraca uwage na dziewczyne z 20 kg ndwaga i tlustymi wlosami i sie delektuje jej wygladem mowiac o jej ubiorze i wierze ze sa faceci ktorzy sie nie ogladaja a tkie pieprzenie ze facet wzrokowiec bezsensowan wymowka ja tez jestem wzrokowcem ale nie interesuja mnie inni faceci mam sowjego najwyzej moze sie oburzyc na brak gustu w ubiorze co mnie razi u kobiet jak i u mezczyzn tak samo jak mojego faceta

ale moim zdaniem to nic wielkiego ........przecież my też oglądamy się za fajnym Ciachem na ulicy .......widzę jak mój często patrzy się za dziewczynami ,kiedyś nawet z wózkiem mało w kasę nie wjechał :)ale udaje że nie wiem o co chodzi a pod nosem się chichram .......więc dla mnie to żaden problem tylko zwykłam męska reakcja ;-)..

ja zawsze wyskakuje przed faceta jak z nim idę i zasłaniam mu widok , a że jestem szeroka to działa

Gość uuuyytrerfdffgf
do faceci tak maja-:> masz racje, my patrzymy na twarz, i to mnie najbardziej denerwuje jak widze ze jego oczy ida gora dol :o ale jak ja zwroce uwage na jakiegos faceta to od razu o nim zapominam, a nie wydaje mi sie, ze faceci tez tak robia :o ja jak zauwaze jakas ladna kobiete, to zwroce uwage, ale obejzec sie-nigdy bym tego nie zrobila bo to szczyt prostactwa

Gość ewe23
Dokładnie, najlepiej nawet nie pokazywać, ze to widzisz... A moim zdaniem facet, który nie patrzy na dziewczyny, ma cos na sumieniu, boi się że go zdemaskujesz... Normalny, zdrowy facet zawsze się popatrzy i tyle ...

i wierze ze sa faceci ktorzy sie nie ogladaja a tkie pieprzenie ze facet wzrokowiec bezsensowan wymowka ja tez jestem wzrokowcem ale nie interesuja mnie inni faceci mam sowjego " twoim podstawowym błędem jest to że porównujesz kobiece zachowania do zachowan meskich ... skoro ty sie nie patrzysz to i twój facet nie powinien a tak nie jest:) nie ma faceta który sie nie obejrzy za fajna babka na ulicy bo albo to zrobi dyskretnie albo to zrobi jak bedzie szedł sam :D

Gość uuuyytrerfdffgf
fioletowy dzbaneczek -> pewnie, ze sa faceci, ktorzy sie nie ogladaja. ale jest tez duzo takich, ktorzy to robia i dobrze maskuja

Gość uuuyytrerfdffgf
np. moj zawsze mnie pocaluje jak przechodzi obok jakas "atralcyjna", i czasem sie niezle wkurwiam, jak przechodzi jakas wiesniara a on to zrobi ;) ale dla mnie jeszcze gorszymn zjawiskiem jest jak obce dziewczyny gapia sie na mojego :o:o:o

marny podzyw wysililbys sie /wysililabys sie na cos innego pozatym blad w zalozeniu nosze rozmiar 34 :P i jak ktos kocha naprawde to ta osoba jest dla niego najpekniejsza innymi sie nie zachwyca bo nie ma po co ovzywiscie wiem ze jestem w mniejszosic ale mam to gdzies ale skoro ja nie ogladam sie za innymi to na pewno jeszcze sa faceci kobiety ktorzy tez sie nie ogladaja i szczyt chamstwa robic to w obecnosci partnera jezeli juz ktos ma taka niepohamowana potrzebe i nie umie nad tym panowac albo widac nie kocha az tak mocno swojego partnera ze inni wydaja sie piekniejsi

Regres wiesz ja nie mam podstaw sadzic ze on sie oglada ufam mu i wierze w co mowi od siebie pozatym jakos nie wdzialam zbey lampil sie czy zerkal na inne widze jak na mnie patrzy jak mu sie podobam i nie martwie sie ze na inne patrzy tak samo poprostu nie musi i nie zgadzam sie z szufladkowaniem pt bo faceci tacy sa bo oni tak robia bo kazdy facet itd gowno prawda

Gość uuuyytrerfdffgf
dzbaneczku to nie ma zwiazku z miloscia (wg mnie) tylko z jakas forma pociagania czy czegos, ale przyznaje: ogladanie sie w obecnosci partnera to szczyt chamstwa i dziwie sie jak niektore tutaj pozwalaja na to i jeszcze sie ciesza :o

ja tam zawsze wiem jak on się przygląda innym ..........wtedy jest taki milutki dla mnie "do rany przyłóż......"..........tyle że powtarzam ja niemam z tym żadnego problemu bo jedno to patrzeć się na inne laski a drugie je zdradzać:)

i jak ktos kocha naprawde to ta osoba jest dla niego najpekniejsza innymi sie nie zachwyca bo nie ma po co " znowu sie mylisz :) to nie ma nic wspolnego z uczuciami Takie zachowania sa czesto niekontrolowane

a po za tym to dziwne jesteście skoro się łudzicie że tylko was oni podziwiają .........ale jasne naiwnemu zawsze lżej:)

i nie martwie sie ze na inne patrzy " wiec o co ci chodzi ?

Regres Moje kolezanki w wiekszosic tez patrza ogladaja sie zachwycaja sikaja w majty jak 2 letnie prr a np ja i kika innych kolezanek nie i co tez nalezy powiedziec bo kobiety tak maja ze sie ogladaja bo takie sa??