Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiollettka

moj chlopak patrzy sie na inne!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziewczę z kafe
w takim razie mój facet nie jest normalny, bo nie ogląda się za innymi babami..owszem potrafi czasem rzecz, że któraś nasza koleżanka czy aktorka w filmie jest ładna, ale żeby sobie szyję wykręcał za babami czy latał przyjrzeć się jakiejś bliżej-to niiigdy.

Gość uuuyytrerfdffgf
uwazaj na slowa zakrecona :o ile ty masz w ogole lat? 15? :o

Gość dziewczę z kafe
potrafi czasem rzec * ;)

Gość uuuyytrerfdffgf
dziewcze z kafe -> dokladnie. mozza powiedziec, ze ktos jest ladny itp itd ale ogladanie sie jest prostactwem :o

Gość uuuyytrerfdffgf
mozna*

Gość filotetowy dzbaneczek
a ja uwazam ze to ma zwiazke z miloscia wsrod grona znajomych te kobiety i faceci ktorzy sie patrza nie sa z osobami ktore uwazaja swoich wybrankow za wprost stpwrzonych dla siebie sa ze soba z rocnyh powodow ze strachu przed samotnoscia bo maja z teog jakies korzysci uczucia jakies tam sa ale jakby pojawil sie inny kasek na choryzoncie zastanowiliby sie na dporzuceniem partnera te kobiety i faceci ktorzy sie nie ogladaja maja szczesliwe zwiazki w ktorych sowich parterow uwazaja za dobranych idelanie do siebie i nawet ja partner wyglada zlaosnie bo choroba bo jakis kryzys i sie zaniedbal itd to tez nie maja ochoty na podziwianie innych

w tym problem że troszkę więcej niż 15 lat i nie jestem naiwniaczką bo dawno z tego wyrosłam ..........a wy ....a szkoda gadać -:0..i jeszcze jedno oj też bezczelnie przy mnie się nie lampi na inne...ale wystarczy troszkę inteligencji żeby się domyśleć .........

Gość dziewczę z kafe
zakręcona, ale z czego wyrosłaś? zrozum, że nie wszyscy faceci wykręcają sobie szyję na widok ładnej czy też roznegliżowanej kobiety.. :)

Gość faceci tak maja
o rany, ile wy macie lat? "jak sie kogos kocha to ta osoba jest ta jedyna". No pewnie ze jest, tylko ze sa na swiecie ladne rzeczy, czy to kobieta, czy ladny pies czy super samochod, rzeczy ktore po prostu wyrozniaja sie swoja uroda z masy innych, i na te zwracamy uwage chcac niechcac. Czy jak wasz facet oglada sie za ladnym psem na ulicy to tez jestescie zazdrosne, bo to wy powinnyscie byc najpiekniejsze?

regres zahcowania niekontrolowane buhehe a co to facet ma tiki ze sie musi ogladac podziwiac zachowaniem niekontrolowanym to moze byc natychmiastowe odsuniecie reki od przedmiotu ktory oparzyl a nie lampeinie sie dojrzalego doroslaego faceta za inna baba kiedy ma swoja i niby ja kocha

filotetowy dzbaneczek" wybacz ale ciebie sie nie da czytać nie dosc ze brak logiki to robisz cholerne literówki i co tez nalezy powiedziec bo kobiety tak maja ze sie ogladaja bo takie sa?? " ze jak ?

Gość winorosl123
......widzę jak mój często patrzy się za dziewczynami ,kiedyś nawet z wózkiem mało w kasę nie wjechał ale udaje że nie wiem o co chodzi a pod nosem się chichram .... no wyroslac rzeczywiscie, Twoja wypowiedz mowi sama za siebie, bez komentarza

Gość Malinowa-Szminka
Moj tez sie oglada i to za malolatami albo typowymi dziffkami co to zaloza legginsy z krotka bluzka i mysla ze swieca. Jeszcze jego zalosne komentarze " taka to bym wyruchal". Coraz bardziej zaczyna mi to przeszkadzac :O

wiecie co .........macie swoje teorie i ja nie chcę ich burzyć ....wierzycie jak on makaron wam na uszy nawija to ok .....ale nierozumiem tego jak można być tak naiwnym .....

Gość uuuyytrerfdffgf
zakrecona -> to nie obrazaj innych :O faceci tak maja-> jest duzo racji w tym co piszesz, zwlaszcza w pierwszej czesci. Natomiast tu chcialabym odroznic pojecia "urody" i taniego wizerunku.. wiesz co mam na mysli..

zahcowania niekontrolowane buhehe a co to facet ma tiki ze sie musi ogladac podziwiac" skoro nie wiesz ze faceci maja taka a nie inna naturę to nie mamy o czym rozmawiać :) bo sie nie dogadamy .... poczytaj troszke o sferze emocjonalnej facetów poczytaj troche o meskich zachowaniach i psychice :) wtedy zrozumiesz ze niektóre zachowania sa naturalne i niekontrolowane

nnie wszyscy ludzie racy sa jakby przedena stanal jakis nagi facet wygladem przypominajacy modela kazalabym mu spieprzac i na pewno nie mialabym ochoty na podziwianie go bo mam swojego faceci tez sa porzadni widzialam kiedys jak maz kolezanki ktora przytyla po ciazy 20 kg potraktowal jakas piekne dziewczne ktora sie do niego przystawiala byl w gronie 2 kolegow zadnej kobiety ja akurat przechodzilam nie widzial mnie raz ze nie kazdy facet sie gapi dwa ze jak kobieta jest zainteresowana to wypedzi ja na 4 wiatry

Jeszcze jego zalosne komentarze " taka to bym wyruchal". Coraz bardziej zaczyna mi to przeszkadzac" z chama inteligenta na siłe nie zrobisz ;)

Gość dziewczę z kafe
:D ale gdzie tu naiwność? zrozum, nie każdy facet tak jak Twój idąc ze swoją dziewczyną wgapia się w inną..

Gość uuuyytrerfdffgf
malinowa szminka -> za taki komentarz to ode mnie by dostal w ryj, bo ogladanie sie to jedno a takie komentarze to dno

to nie komentuj..........większość facetów lubi patrzeć na inne kobiety ale to nic złego i ja nie mam z tym problemu .......więc nie zachowuje się jak na fochana panienka ...

Gość winorosl123
Do zakreconej Twoj nick mowi sam za siebie 🖐️

Gość uuuyytrerfdffgf
"fochana panienka" ...

Regres prosze cie nie rozsmieszaj mnie buhehe bo faceci maja taka nature bo faceci to bo faceci tamto zalosne swiete krowy ci faceci trzeba traktowac ich jak nieodrzale dzieci bo sa ulomni no natura tak ich uposledzila ze trzeba usprawiedliwiac ich kazde zahcowanie twoja wypowiedz jest na poziomie: a bo zdradzilem zone ale taka juz natura facetow trzeba to akceptowac ze na widok cycka wlaza babie do lozka ja zaraz napisze ze kobiety sa takie ze sa foszatymi zolzami i taka ich natura a wy faceci musicie to akceptowac znosic krzywki awantury o byle co no bo takie jestesmy bzdety

większość facetów lubi patrzeć na inne kobiety ale to nic złego i ja nie mam z tym problemu ." dokładnie problemem nie jest puste wgapianie sie w tyłek innej lecz problemem jest stwarzanie sobie urojeń że owo wgapianie sie jest czymś co zubaża nam związek ;) i tu leży problem

Gość Malinowa-Szminka
On ma 26 lat wiec nie jest jakims gnojkiem ktory ma w glowie siano ale nadal oglada sie za 17-stkami np. Juz nie chodzi o to ogladanie bo ja tez czasem zawiesze oko na fajnym kolesiu ale takie teksty mnie bola a on ma to gdzies. Dopiero po czasie zaczyna przepraszac ze jaki to on glupi. Chyba kiedys naprawde dostanie ode mnie w ryj to sie moze otrzasnie.

Gość uuuyytrerfdffgf
a to, ze nie trzeba ich usprawiedliwiac to tez prawda. Kazdy ma troche racji... problem w tym, jak kto to odbiera i w jaki sposob sobie to tlumaczy (oczywiscie pomijam zakrecona bo to nie ten poziom)

twoja wypowiedz jest na poziomie: a bo zdradzilem zone ale taka juz natura facetow trzeba to akceptowac ze na widok cycka wlaza babie do lozka" to ty to powiedziałaś !!!! i to ty tak myślisz :) nie ja ... ja zaraz napisze ze kobiety sa takie ze sa foszatymi zolzami i taka ich natura a wy faceci musicie to akceptowac znosic krzywki awantury o byle co no bo takie jestesmy " bo tak jest :) taka wasza natura i my sie z tym musimy pogodzić czy nam sie to podoba czy nie.Jesli sadzisz ze jest inaczej okłamiesz wtedy sama siebie ....

Gość dziewczę z kafe
malinowa-szminka-po takim tekście to ja bym odwróciła się na pięcie i tyle by mnie widział :o