Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiollettka

moj chlopak patrzy sie na inne!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uuuyytrerfdffgf
----> do regresa facet strasznie generalizuje, ma male pojecie, i jest wielkim przeciwnikiem kobiet, ktore maja swoje zdanie, czyzby sie tu kryl jakis kompleks?

co nie znaczy, że nie mam prawa niczego krytykować" oczywiscie ze masz prawo , tak samo jak ja mam prawo udzielac sie na kobiecym forum :)

Gość uuuyytrerfdffgf
pewnie, ze masz prawo. chociaz to daje troche do myslenia ;)

to nie była mądra wypowiedź ani głupia, napisałam jak jest w moim związku i jaki jest mój facet. to był właśnie mój głos w temacie, rozumiesz?' wiec skoro nie masz juz nic do dodania to dlaczego serwujesz jazdy osobiste po nickach ?

Gość do Regresa
Chyba czytac nie umiesz Pisalam juz dyskusja z toba jest bezcelowa wiec przynamniej pzwol ze ponabijam sie z ciebie twojego ograniczoneog myslenia i teorii o generalizacji plci

Gość uuuyytrerfdffgf
poza tym odwalcie sie od mojego nicka, moge sobie tu wpisywac co chce, lepiej bardziej koncentrujcie sie na moich wypowiedziac a nie nicku... :o

facet strasznie generalizuje, ma male pojecie, i jest wielkim przeciwnikiem kobiet , ktore maja swoje zdanie, czyzby sie tu kryl jakis kompleks?" zle interpretujesz moje wpisy ;) nie jest przeciwnikiem kobiet ...ja was uwielbiam :) generalizuje ? racze bym powiedział ze doswiadczenie życiowe nauczyło mnie że zachowania męzczyzn róznią sie od siebie tylko niuansami ;)

Pisalam juz dyskusja z toba jest bezcelowa wiec przynamniej pzwol ze ponabijam sie z ciebie twojego ograniczoneog myslenia i teorii o generalizacji plci "'' załóż o tym topik tam sie ponabijamy ze siebie nawzajem :)

Gość uuuyytrerfdffgf
regres->ok spoko, chociaz mnie doswiadczenie nauczylo czego innego (jesli chodzi o facetow) poprostu nie lubie generalizowania, a tak to odebralam, jesli nie o to chodzilo to sorry

lepiej bardziej koncentrujcie sie na moich wypowiedziac a nie nicku' ale hola hola chwila to ty pierwsza wytknęłas mi ze pod twoim nickiem wypowiada sie kobieta to jak to jest w koncu ? czepiamy sie nicków czy patrzymy na treści ? Czyzby hipokryzją zaleciało ? ;)

wiecie co sprzeczajcie się dalej( bo jak ktoś powiedział jestem za mało inteligentna do tej rozmowy)więc znikam w wir pracy .......jeśli kogoś uraziłam swoim zdaniem to jeszcze raz przepraszam ale jeśli rozbawiłam ...to dobrze bo od tego jest forum ....miłej kłótni i wielu argumentów życzę ,....szczególnie dla nie których tu dziewczyn, którym wydaje się że są takie inteligentne (ale tylko się wydaje)....a jeszcze jedno :wiem że robię byki ale zauważcie że się do tego przyznaje a nie żyje w złudzeniach jak co inne naiwniaczki na tym topiku

Gość dziewczę z kafe
no jakich nickach? jakie jazdy osobiste? :D a jeśli chodzi o facetów, to wbrew pozorom bardzo skomplikowane i różnorodne istoty są i dziwię się, że jako facet piszesz, ze wszyscy jesteście prawie tacy sami.

Gość do Regresa
Ja tez zmykam Regres znudziles mi sie juz ale coz tak to jest jak facet mysli prostolinijnie i szablonowo nie jest wtedy ciekawy pozdrawiam

dziwię się, że jako facet piszesz, ze wszyscy jesteście prawie tacy sami" zachowania ;) ja pisze o zachowaniach :) one sa podobne , róznimy sie tak jak wczeniej napisałem niuansami .... jestesmy prosci jak cep :) trzeba tylko zrozumiec chociaz troszke meska psychike a bedzie dobrze pozdrawiam 🖐️

no jakich nickach? jakie jazdy osobiste? skoro wyczerpałas swoj głos odnosnie wypowiedzi nie potrzebnie zaczełas czepiać sie mnie ... czy mam zacytowac te twoje wypowiedzi ?

Regres znudziles mi sie juz ale coz tak to jest jak facet mysli prostolinijnie i szablonowo " ok to może napisz jakie wypowiedzi cie zadawalają a ja zrobie ci ta przyjemnosc i ci je napisze :)

Chciałam się wypowiedzieć w temacie... ale się zgubiłam lekko :D Może powiem tylko tyle, że owszem mężczyźni patrzą... ale tylko patrzą ;) droga od patrzenia przez zamysł do działania dłuuuuga jest jednak:) Jest osoba, która darzy się uczuciem. I ona jest nr 1, a nie pani ekspedientka;) Inna kwestia, czy się wykaże nazwijmy to sprytem :D bo może zrobić to dyskretnie i niepostrzeżenie dla kobiety lub odwrotnie (plus ewentualny komentarz doda... ale to tacy z najniższych półek tak robią). "A kiedy ja chce wlozyc krotka spodniczke to mi nie kaze."--> bo może chce zarezerwować ten widok dla siebie? :P w myśl zasady, że oni wszyscy :P

A co do komputera... to rzeczy takie są niewidoczne........ Nie chcę generalizować... ale np. foldery mogą być ukryte :P a mail... hmm dobrze "najważniejsze" pliki na mailu :D Jeśli chodzi o internet... wcale nie musi być zagorzałym fanem by móc podziwiać piękno kobiet ;) bo piękno można na ulicy dostrzec przecież.

a miałem problemy laryngologiczne byłem w szpitalu troche , ale jest juz OK pozdrawiam 🖐️

Gość sisis
zakręcona widzę, że rozumiesz to, że powinnaś stąd odejść zdrajczynio. a więc wypierdalaj, ino szybko kochana :*

Gość O co loto
Na podstawie wlasnych doswiadczen smiem twierdzic,ze tylko kobiety o niskim poczuciu wlasnej wartosci roba problemy facetowi bo spojrzał sie na inna.Jako przyklad moge podac swoje zachowania.Dwa lata temu bylam w zwiazku,wazylam wtedy o kilkadziesiat kg mniej,czulam sie ze soba dobrze.Widzialam wtedy,ze on patrzy na inne,ale znalam swoja wartosc.Nie robilam mu o to awantur.Teraz jestem w zwiazku z innym facetem..jestem duzo ciezsza.Zmienilam sie z wygladu o 180 stopni,nie akceptuje siebie i jak widze,ze on patrzy na inne to mi sie chce plakac,zawsze musze mu powiedziec cos w stylu'znowu to robisz'.On sie wtedy wykreca-co mnie jeszcze bardziej wkurza,bo przeciez widzialam gdzie patrzy.A to,ze patrzymy na inne osoby to jest tak naprawde chyba bardzo normalne zachowanie.Wydaje mi sie,ze jesli ktos ma pretensje do partnera bo spojrzal na inna to tak naprawde ma problem sam ze soba.pozdrawiam

Gość dziewczę z kafe
ojj Regres Regres..nie czepiałam się Ciebie, tylko odpowiadałam na Twoje wypowiedzi, zresztą sam radośnie ciągnąłeś temat :) Ciebie nie znam, więc jak mogę się przyczepić. skoro którąś z moich odpowiedzi odebrałeś bardzo personalnie, to przepraszam.

Gość inna181818
Prawie wszyscy ludzie myślą, że taka natura mężczyzn i patrzą się na inne, na cycki, tyłki, a kobiety lecą na kase. Tv miesza wszystkim w glowach , bo wlasnie tam pokazywane są różne filmy w których są zdrady, w których mężczyźni traktują kobiety jako tylko obiekt seksualny, a kobiety tak samo, leca na forsę itp. A wy prawie wszyscy myslicie ze tak musi byc bo widzicie ze robia tak mężowie waszych koleżanek, ze tak jest w filmach... Pan Bóg nie stworzyl mężczyzn po to, żeby zdradzali. Mezczyzna powinien znaleźć tą jedyna na cale życie i trzymac sie jej, stworzyć rodzine, a nie oglądać i pragnac innych. Tak samo kobiety. Ale oczywiscie XXI wiek i ludzie nie maja wlasnego zdania tylko takie jak wiekszosc. Myslicie ze gdyby 2/3 mężczyzn na swiecie zaczelo byc "normalnymi" czyli ze mieliby ta jedyna i na inne nie patrzyliby czy są ladne czy nie to reszta nadal taka by byla? NIE. w tv pokazywalbyi mężczyzn zupelnie innych i kazdy chcialy zachowywać się dokladnie tak, ale Malo jest facetow mających wlasnie takie pragnienia i chec tak żyć, bo wokól jest zupełnie inaczej i to jest problem wszystkich ludzi.