Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazzzzz

czy warto być z facetem, który nie chce sie kochać...

Polecane posty

Gość aniazzzzz

nie mamy wspólnych planów, nie znam jego rodziny ani znajomych, spotykamy się półtora roku, a ja nie nigdy nie byłam u niego w domu, nie chce się kochać, bo boi się że zajdę w ciążę, to wszystko nie ma sensu...

Gość mariolkaaa
o matko pół roku i nie znasz jego rodziny....facet cos kręci...moze on ma juz żone i rodzine co?

Gość mariolkaaa
półtora roku znaczy sie:p

serio ? jakies plusy pewnie są ;) koleżanki może zazdroszczą...

Gość w księżniczkę zaklęta
prawdopodobnie ma kłopoty z wzwodem, ale też dla mnie dziwne wydaje się, że trzyma cię w zamknięciu. być może też nie traktuje poważnie

Gość aniazzzzz
ma żonę, ale z nią nie mieszka 7 lat, mieszkają w innych miejscowościach, dzieci z nią...

Gość wróżba na email
zapraszam wszystkich na wróżby odplatne symbolicznie z różnych schematów kart anna_anielaa65@o2.pl

Gość aniazzzzz
koleżanki o nim nie wiedzą, bo nigdzie nie wychodzimy razem... prosiłam wielokrotnie, mówiłam, że źle się z tym czuję, ale kamień w wodę, nadal jest tak, jak było...

" nie chce się kochać, bo boi się że zajdę w ciążę " zdecydowanie nie warto być z kimś, kto nie wie o istnieniu antykoncepcji :D czy macie po 13 lat? :D

Gość aniazzzzz
on ma 37, nie wierzy mi, że biorę pigułki, z samą prezerwatywą chyba się boi, żona go kiedyś wrobiła w dzieciaka...

Gość w księżniczkę zaklęta
nie traktuje cię poważnie. jesteś dla niego ciałem zastępczym

Gość i ma zonę?
no to masz odpowiedź moja droga

Gość aniazzzzz
niestety też tak zaczynam myśleć, choć on twierdz zupelnie co innego...

Gość dfgdfgdfgdg
" żona go kiedyś wrobiła w dzieciaka..." sama sobie odp Szukaj kogos innego

Gość aniazzzzz
sądzicie, że on juz nigdy sie nie zdecyduje?

Gość aniazzzzz
no właśnie... trudny przypadek

biedaczek, żona go wrobiła :( te żony są wredne, za jego plecami i bez jego wiedzy wykradła jego spermę - mieliśmy tu już jeden taki topik :D on na pewno nie miał w tym żadnego udziału :P

Gość aniazzzzz
okłamała go, że bierze tabletki, on się nie zabezpieczył, bo kiedys jej ufał... a co do kradzieży spermy - laski potrafia wychodzić do kuchni i wyjmować ją z zużytej prezerwatywy, a potem aplikować ją sobie palcami w łazience - dzieciak i ślub gotowy, i co ty na to????????

ślub gotowy? wątpię. od kiedy ciąża = ślub? a poza tym - jeśli ktoś wiąże się z taką debilką jak opisujesz, musi się liczyć ze wszystkim :D

Gość aniazzzzz
na wsi facet spaliłby się ze wstydu, gdyby laska zaciążyła, a on migał sie przed ślubem.

Gość -Lenka-
Kobito, to jest totalnie chory zwiazek, uciekaj od niego i zapomnij,ze bralas udzial w takiej paranoi!

Kobieta po burzliwym/toksycznym/nieudanym/itp. związku - co robi aby zaleczyć rany? 1. albo izoluje się od facetów 2. albo przeciwnie - rzuca się w wir "zemsty" na facetach, chce ich owijać wokół palca i porzucać z satysfakcją. 3.albo po przejsćiach dla niej traumatycznych - chce mieć po prostu przyjaciela, bez konkretyzowania planów na przyszłość i angażowania się bez reszty zarówno w integrację z rodziną jaki i w seks, który potrafi być powodem "usidlenia". Faceci robią dokładnie tak samo... Masz do czynienia z przypadkiem nr3. Jeśli Ci na nim zależy - musisz uzbroić się w cierpliwość i dyskretnie "prowokować" następne kroki. Ale nic na siłę i nachalnie. Potrzeba taktu i wyczucia. Natomiast jeżeli to dla Ciebie przeciętny egzemplarz i nie powoduje mysłenia w kategoriach "na całe życie" - zaproponuj .....po prostu przyjaźń. Zaboli go, ale w głębi duszy może odetchnie, ze nie ma do czynienia ze zdesperowaną ślubożerczynią.