Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goplana.

Łóżeczko turystyne-prosze o opinie

Polecane posty

Hej, przede mna wyjazd z dzieckiem na wieś na 2 miesiace i chcialam kupic łóżeczko turystyczne. Jak wyglada materac w takich łóżeczkach? jest na tyle solidny, żeby dziecko sie wyspało? Nie ukrywam, ze nie chcę wydawać dużo kasy na łóżeczko, w którym maluch bedzie spał tylko na wyjeździe i znlazałam cos takiego: http://www.allegro.pl/item1051268228_kojec_lozeczko_turystyczne_materac_moskitiera.html Co o tym sądzicie? Z góry dziękuję za odpowiedź 🌻

Gość Zapytanie do mam-kierowców :)
moja mala spala w turystycznym wiec nie sadze abys potrzebowala jakiegos ekstra materaca, polecam grubszy kocyk pod przescieradlo bo materac jest twardy...

Gość Zapytanie do mam-kierowców :)
takie samo jak ty moja mam nam kupila i bylo oki, sprawdzilo sie...

Polecam! wygodne i male po zlozeniu, uzywalismy go w podrozach i potem w domu jako kojec ;) Materac moze rzeczywiscie nie jest jakos przesadnie wygodny ale wystarczy polozyc na nim koc i gotowe!

ja mam turystyczne ale do niego normalny materacyk włożyłam. w domu śpi na materacu kokos-pianka-gryka a na wyjazd mamy materacyk piankowy (łatwiej go złożyć, choćby troszkę i upchnąć w samochodzie) ale jeśli nie chcesz kupować takiego to koc też się sprawdzi, pod warunkiem ze twoje dziecko nie jest bardzo aktywne podczas snu. ja synka raz na kocu położyłam i niestety w środku nocy był pisk bo on się w ten koc zwyczajnie zaplątał! więc rano szybko materacyk kupowaliśmy :)

ja nie mam dodatkowego materaca,sluzy na wyjazdy ,w domu jako kojec