Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrellll

w ciąży na wesele... w czym?

Polecane posty

Gość makrellll

Witajcie, mam taki problem: idę na ślub i wesele w lipcu, będę wtedy w 6 miesiącu ciąży. Brzuszek będzie pewnie bardzo widoczny i w związku z tym mam dylemat: co na siebie założyć? Jestem dość wysoka i szczupła, mam 174 cm wzrostu. Na razie myślałam o takiej sukience: http://www.gendai.pl/product_info.php?products_id=1185 Czy myślicie, że będzie ona odpowiednia? Jakie buty byście do niej polecały? Nie za bardzo mogę chodzić na obcasach... Będę wdzięczna za opinie i sugestie :)

Gość litości paskudna
ta kiecka nie dość ze w ciązy to jeszcze w takim mdłym worze załóż coś w ładnym twarzowym kolorze, szczególnie ze lato będzie w długości za kolano. Prawdopodobnie większość sukienek odcinanych pod biustem będzie dobrze jeszcze na tobie leżało w 6 miesiącu ciązy Pełno tego teraz jest

Gość garfieldowa
A mnie się podoba ta sukienka.

Gość rodzynkaWserniku
mi się też ta sukienka podoba, kolor taki naturalny, ale nie powiedziałabym, że mdły. Na nogi może jakieś rzymianki??

Gość ZDJĘCIA!!!
i jaki kit nam jeszcze wciśniesz? weź napisz po ludzku, że sprzedajesz, bo taki krój na babkę w ciazy to już przesada

Gość utiritu
bardzo ładna ta sukienka

Gość nfjhfjnjfhkdfn
ta sukienka jest odcinana pod biustem i rozszerzana a zdjęcia to jak cos to jutro

bardzo podoba mi się twoja propozycja autorko :) może ozdobne sandały na płaskim teraz pełno ich w sklepach. są śliczne. nie wiem czy wiesz o czym mówię mają koraliki, kamienie, jakieś inne ozdoby. myślę ze będą pasować. coś w tym stylu: http://www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/79143214-kies/80 akurat pod ręką miałam japonki do tego srebrne chodziło mi tylko o pokazanie stylu.