Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inesca

mały problem

Polecane posty

Gość inesca

Witam wszystkich! Przeszukałam już wiele stron w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie, jednak nigdzie nie znalazłam konkretnej, dlatego postanowiłam napisać. Mam 17 lat, 170 wzrostu i ważę 54 kilo. Jednak jeszcze w styczniu ważyłam 70 kilo. Udało mi się schudnąć już 16 kilogramów :) I teraz problem się zaczyna ponieważ mam sporo tłuszczu nagromadzonego na brzuchu, wygląda to mniej więcej jakbym w ciąży była, dlatego nadal ćwiczę (trening aerobowy) jednak obawiam się jeszcze większego spadku masy ciała, nie chciałabym ważyć 45 kilo jak jakaś anorektyczka. I moje pytanie jest takie, co powinnam zrobić aby pozbyć się tłuszczu z okolic brzucha bez znaczącego spadku masy ciała?

Gość dsssfds
PRZESTAC JESC tłuszcz. gotowane, pieczone, zero masła, tłuszczu, smalcu, wszytsko chude.

Gość inesca
na szczęście mam mały móżdżek to i mały problem

Gość inesca
przestałam jeść mocno przetworzone jedzenie, więcej warzyw i owoców, zero makaronu, ziemniaków, słodyczy i obowiązkowo 2 razy dziennie trening aerobowy po 40 minut :)

Gość na tłuszcz zgromadzony na
brzuchu pomagaja tluszcze wlasnie.glownie chodzi o tluszcze MUFA. poza tym nie odchudzaj sie juz tylko cwicz i to samo sie wyrowna. a jakie aeroby uprawiasz i czy od stycznia te same?

Gość inesca
tak, od stycznia te same, konkretnie to ćwiczę na orbitreku :)