Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiem nie z marmuru

Problem z moją kobietą.

Polecane posty

Witam Postanowiłem napisać na kobiecym forum bo może kobieta zrozumie zachowanie drugiej kobiety. Jestem z pewną dziewczyną (Ona ma 20 lat a ja prawie 25) już 3 miesiące. No za tydzień będzie. Pierwszy miesiąc piękny. Co między Nami było to bajka. Już drugi miesiąc zaczynały się pierwsze zgrzyty. Jej ciągłe fochy, testowanie mojej cierpliwości. Niestety 3 miesiąc zaczął sie okropnie. Już nie ma czegoś takiego między Nami jak czułości, pocałunki. Ona tego unika. Ciągle mnie strofuje, że jestem głupi i że Ją wkurzają moje żarciki. A to, że by wolała innego. Nie ma spotkania bez zgrzytu z Jej strony. Ja to jestem zawsze dyplomata. Nie cierpię kłótni i zawsze gdy zaczyna coś się palić to próbuje to ugasić, lecz Ona tego nie docenia. Zmieniłem taktykę, że ostatnio byłem jeszcze bardziej czulszy dla Niej. Ale to pomogło na krótką metę. Szuka ciągle moich słabości. teraz atakuje politycznie. Bo Ona socjalliberałka a ja konserwatywny liberał. Z doświadczenia wiem, że z kobietą nie gadam o poglądach bo tak poprzedni związek się rozleciał między innymi. Kiedyś Jej powiedziałem o swoich poglądach to Ona stwierdziła, że to ciekawe i lubi poznawać opinie innych ludzi. Bo jak twierdzi "podnieca Ja inteligencja facetów" a teraz tylko słyszę "Ty nie masz mózgu, nie masz inteligencji" no i atakuje mnie "Ty za Kaczyńskim jesteś. Jesteś pierdolonym homofobem. Chodzisz do tego Kościółka" a przecież ja nawet nie zamieniam słowa o polityce :D Nie wiem co się z Nią dzieje. To jest tak, że idziemy idziemy wszystko jest ok a nagle coś ma w rodzaju ataku, że zaraz chce zrywać a potem jest znów wszystko ok. I jeszcze Jej głupie tłumaczenie, że ja Ją nie rozumiem bo ma jakieś borderline :|

po prawie 4 latach w zwiazku nigdy by tak ni epowiedzial ado faceta ani on do mnie :o a przez pierwsze 2,3 lata w ogole sie nie klocilismy i nie fochowalismy :o co to za zwiazek- 1 miesiac bajka a potem jazdy?

Gość fhdfh
pierwszy miesiąc się kryła, chciała się pokazać jak nallepiej, a teraz jest sobą. Nielicz na to że tamto wróci, bo nie wróci.

poprostu Twoja dziewczyna to zwykła chamka i ma Cie głęboko w poważaniu... ja jestem ze swoim chłopakiem już ponad 5 lat i w życiu nie powiedziałabym do niego że go ,, popierdolilo'' to zwykły brak szacunku..;/ Znam ten typ dziewczyn co to myślą że wszytsko im mozna... sama taka byłam przez pewnien okres czasu( bardzo krótki) i to do niczego dobrego nie prowadzi... Poprostu kopmnij ją w zadek... może jak zobaczy, że przez takie zachowanie Cie straciła zacznie sama działać

Gość krwawa merry 2010
powiem tak moim zdaniem choc nie będę mówila na pewno bo to sprawa indywidualna... zauroczenie prysło... Mam tu na myśli minioną sielanke, najpierw było zauroczenie, szaleliście za sobą.. treraz już prysło . porozmaiwaj z nią szczerze co tak naprawde czuje, po twoim opisie widac ze nawet nie ma do Ciebie szacunku, niewyobrazam sobie jak swojej połóweczce można powiedzieć ze wolałoby się innego, albo że jest głupi... przemysł to...

mam krótkiego penisa , może to ma jakiś wpływ nasz związek?

no nie wroze dobrej,dlugiej przyslosci jesli sielanka trwala tylko miesiac :o po co sie emczyc?

Kamilcia, dokładnie tak jak mówisz to taki typ kobiety. Za bardzo Jej na wszystko pozwalałem i za bardzo Jej słodziłem. I jak mi mówi, że nikt nie powinien mieć jakiś ograniczeń. A jak Jej mówię, że to co robi to przejaw braku szacunku do mnie to się śmieje, że głupoty wygaduje. Bo powoli sam zaczynam się obwiniać o wszystko :|

Moja rada jest prosta: poszukaj sobie dojrzalszej kobiety. Widac, ze roznica miedzy Wami jest zbyt duza, ze ona gdzies tam nei zdazyla dorosnac do pewnych rzeczy. Ja do swojego faceta w najgorszej zlosci bym ne powiedziala takich rzeczy. A jesli tak bardzo Ci zalezy i nie chcesz sie z nia rozstawac, nadmeirna czulosc jest zla taktyka! Ona nabiera przekonanaia ze wszytsko jej wolno i przestaje sie z Toba liczyc, skoro nagradzasz ja za zle zachwanie. Sprobuj odwrotnie: na dystans, niech poczuje sie niepewnie, to zawsze dziala!

Tamten to podszyw. I tu się nawet podszywie mylisz ;)

Gość aniakara
zmiany sa ciezkie ------------ Nadwoje Babka wróży www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8 interaktywnie

rozgrzeszONA. No Ona emocjonalnie jest jak dziecko czasem. Może fakt jest inteligentna jak się z Nią pogada. I co mnie zaczyna razić, że co raz bardziej przeklina. To moim znajomym też zaczynało przeszkadzać. Ale teraz mnie zaczyna wmawiać, że to i ja jestem dziecko bo robię żarciki. No cholera jasna już czasem taki jestem, że lubię być zabawny. A myślałem, że między Nami jest więź bo mam podobne zainteresowania muzyczne czy niektóre hobby

wiem o co Ci chodzi... bo tez miałam taki okres w zyciu że tak sie zachowywałam. Mój chłopak to anioł... słodził mi, kupował prezenty, mówił z tysiac razy dziennie że mnie kocha, dzwonił tylko aby usłyszeć moj głos... w pewnym momencie poczułam się bardzo pewna siebie i zaczełam być chamska nie wiem dlaczego tak głupio zareagowałam;/ miałam już dosyć tych słodkości... Dopiero jak mój facet przyszedł i powiedział wprost że mnie kocha ale nie pozwoli sobie na takie zachowanie i chamstwo i że mimo jego miłości musimy sie rozstać to mi dało do myslenia

Gość powiem szczerze że jak jesteś
za Kaczyńskim, t nie widzę tutaj szans na udany związek:P Znajdź jakąś Kępę czy Szczypińską i z nią bądź:classic_cool:🖐️

Gość poruchaj póki masz okazję a po
tem rzuć bo i tak nic z tego nie będzie. z jej winy.

To wiem jak się skończy gdy Jej tak powiem. I to dosłownie powie "No to znajdź sobie inną. Mi tam nie zależy. Jak nie ten to inny" tak nawet podczas spaceru powiedziała gdy zacząłem Jej wytykać wady.

A co ma do tego na kogo zagłosuje? Znam parę co Ona jest za sld a On za PIS i co? To nie ma znaczenia. Jak ludzie są dojrzali to umieją się dogadać bo każdy wie, że polityka to stara ku**a jak to mawiała moja Prababcia ;) Moja chce na Napieralskiego głosować to ja Jej mówię "Głosuj na kogo chcesz" a le Ona pewnie by chciała abym to samo zrobił

nie weierze, ze dziewczyna tak Ci powiedziała a Ty nadal z nią jesteś:) albo to prowokacja albo jestes naprawde ,, popierdolony'' i Twoja dziewczyna ma racxje że Cie wyzywa:P bo normalny człowiek nie pozwoliłby sobie na coś takiego... A Ty nie uważasz że jak nie ta to inna? Zapewniam Cie ze na świecie jest dużo wartościowszych dziewczyn ... bo na taka idiotkę to szkoda czasu:P no chyba , że Ty też nie grzeszysz rozumem to sie dobraliscie:)

A jak się spytam dlaczego Napieralski? "Bo On chce legalizacji marihuany, związków homoseksualnych i da dużo wolności" to typowa wypowiedź dzieciaka, który zderzył się z dorosłością i szuka usprawiedliwienia swojego zachowania, że znów jak dziecko będzie mogło robić wszystko i beztrosko żyć. Bo jeszcze nie powiedziałem jednego. Ona żadnych ambicji nie ma.... :|

Widzisz Kamlicia. Chcę Ją "wychować" pokazać co robi źle a co dobrze. Nie jestem typem skur..., że rzuci od tak. Chcę aby dorosła wreszcie bo ma teraz 20 lat ale czas leci szybko i będzie starą Panną przez swoje zachowanie. A nie chce mieć wyrzutów sumienia. Choć pewnie Ona by bez żadnych wyrzutów mnie rzuciła. No ale tak działa dziecięca natura :)

Gość powiem szczerze że jak jesteś
Człowieku to był żart:O Moim zdaniem zarówno Ty jak i ta laska jesteście niedojrzali i niepoważni. Ty mówisz, ze jesteście ze sobą "już" 3 miesiace. JUŻ??!! Ja pier****:O 3 lata to niezbyt długo, kolego, a co dopiero 3 miesiące? Po 3 miesiącach znajomości to bym w życiu z kimś do łózka nie poszła, zupełnie nic o takiej osobie nie wiesz. Co własnie widać na załaczonym obrazku.... W dodatku dajesz sobą pomiatać i pytasz sie jeszcze innych o zdanie. Skąd mamy wiedziec, czy laska ma kompleksy i próbuje Cie zniechęcić, bo się boi związku i odwraca kota ogonem, czy jest zwykłą chamką?Nikt jej tu nie zna. Ty za to powinieneś ją znać, skoro to taki "udany związek":O O jej zachowaniu już się nie wypowiem, po co gadac o nieobecnych.

jak ma cie w dupie to jej nie wychowasz... tez mam 20 lat a nieco wiecej rozumu niż Twoja dziewczyna:) ona nie jestem już dzieckiem czas wychowywania miną dawno... Dziewczyna 20-letnia powinna wiedzieć jak sie zachowac. Nie wiem czy zdołasz nauczyc ją szacunku dla drugiego człowieka bo takie podstawowe zachowania jak kultura osobista powinna była już dawno sobie przyswoić. 20 lat to już dorosła kobieta a nie dziecko

Gość krwawa merry 2010
jest dorosla duzo wyniosla z domu.. jesli jej zależy to sie zmieni gdzy bedzie widziala ze przez to odsuwacie sie od siebie ale ty nic nie mozesz zrobic... nie zmienisz jej mozesz ewntualnie nakierowac na lepsza droge

Jak potrafiła przez miesiąc dobrze się zachowywać to jednak potrafi. Tylko musi chcieć

ale nie chce... 3 miesiące juz odstawia takie sceny? U mnie przez pierwsze 3 LATA była sielanka... Dopiero pózniej zaczeły sie jakieś małe nieporozumienia:P

To jest skutek tego, że Rodzice na dużo Jej pozwalali, niestety. Wiem o tym bo sama nawet mówiła. No nic chyba Ją przycisnę do muru i jak nic nie zmieni to się pożegnam. Bo ostatnio tylko to ja robiłem wszystko dla Niej

Wiesz byłem już w czteroletnim związku. Ale wtedy to ja byłem taki jak Ona. Bardzo niedojrzały a moja ówczesna dziewczyna bardzo pracowita. Kopnęła mnie w dupę a ja solidnie odrobiłem lekcję z tego wszystkiego. Zmieniłem się. I myślę, że i Ona też by mogła ale chyba potrzebny Jej wstrząs taki jaki ja miałem, że jednak wszystko tak zawsze do końca nie będzie. A wtedy moja była zrobiła najlepszą rzecz, że mnie rzuciła

Wracam dziś z pracy bo miałem się z Nią dziś spotkać lecz nagle odwołała spotkanie. Wchodzę na GG a Ona pisze aby pod żadnym pozorem nie wchodził na facebooka. Ale wszedłem na facebooka a tam na tablicy, że Ona jest w związku z jakimś kolesiem. A to ten koleś co Ona o Nim ciągle ostatnio gada. Potem się zaczeła śmiać, że to miał być żart bo On jest przecież ze swoją dziewczyną. Ale już sam nie wiem co o tym myśleć. Kurna jestem człowiekiem o słabych nerwach jak to zobaczyłem myslałem, że serce mi padnie :/