Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaelkapot

śmierć matki

Polecane posty

Gość misiaelkapot

2 miesiące temu zmarła mi matka i nie mogę się jakoś pozbierać,mimo,że nie miałyśmy dobrych relacji.Unikam znajomych,drażnią mnie,że rozmawiają ze mną o pierdołach i mają w d..że zmarła mi matka.POstanowiłam się wyprowadzić do innego miasta,nie ma tu rodziny.Wszystko mi tu przypomina matkę....szukam mieszkania w iinym mieście i prawie nie wychodzę z domu.Przeżył ktoś taką sytuację?

może to ty powinnaś przed znajomymi pierwsza zagadać na temat śmierci twojej mamy jeśli chcesz o tym rozmawiać bo może znajomi nie chcą o tym gadać bo myślą,że ty nie chcesz..

Gość misiaelkapot
próbowałam,.......matka nie ostygła jeszcze,a oni przyłazili do mnie,żebym im dała to czy tamto,bo pewnie po mamie zostało...żenada

przeciez autorka niepisala, ze chce z nimi gadac. moj tata zmarl prawie 2,5 roku temu i do tej pory nie moge sie ogarnac :/

Gość trząchnij mi gałęzią
a powinnaś być zadowolona bo i metraż mieszkania ci się zwiększył a i odszczędności gdzieś w kalesonach odłozone będziesz miała

Gość misiaelkapot
nie mieszkałam z mamą.Byłam przy jej śmierci z bratem...mam dosyć jej znajomych,teraz wypytują o mieszkanie....o meble...brat kasę zwinął i żyje swoim życiem,nie interesuje się mna wcale

jak to znajomi wypytuja o meble? a co im do tego? :o brata olej, skoro sie toba nie interesuje nie mrawt sie, kiedys bedzie na pewno lepije :)

Gość trząchnij mi gałęzią
bywa , że głupie rodzeństwo jest utrapieniem. rozumiem twego brata

jak żyła matka, stanowiliśmy rodzinę, jak odeszła wszystko się skończyło, zostaliśmy sami......

Gość misiaelkapot
trząchnij mi gałęzią bywa , że głupie rodzeństwo jest utrapieniem. rozumiem twego brata chyba nikt cię nie kocha nie tylko o meble-dzień przed pogrzebem jedna jej koleżanka przyszła do mnie,żebym dała jej jakąś bluzkę po mamie na pogrzeb

Gość misiaelkapot
brat się dawno odsunął od rodziny jak się ożenił,po pogrzebie zabrał całą kasę z domu matki i tyle,teraz nawet nie dzwoni i potrafił mie napisać,że mam nie pisać do niego tyle smsów,bo jego to męczy