Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszystka pup

Idealna męska pupeczka.

Polecane posty

Gość Lady Baba
pewnie jesteś facetem i zazdrościsz mu tego boskiego tyłeczka tyłek jest idealny lepszego nie widziałam ten jest piękny umięśniony okrąglutki jak bułeczka po co mi facet z dupą jak orzeszek

Gość Lady Baba
jestem podniecona nawet mój facet nie ma takiej pupy zapisze go na siłownie

Gość gogunia
moj facet ma fajny ale bez kitu ostatnio zauwazyłam kilka bialych rozstepow na jego posladkach oO moje pytanie faceci tez miewaja ROZSTEPY?????????

Gość kuuutwaaa
ja tam nie wiem co jest fajnego w męskich tyłkach? nie róbcie pedałów z facetów :O rozumiem, ze u kobiety to ważna część ciała ale u faceta? no chyba tylko geje na to zrwacają uwagę.. jestem kobietą i nigdy szczególnie nie pociągały nie męskie tyłki - które z reguły są płaskie i wąskie, a jędrności nie zawdzięczają sportom itd. tylko naturze- nie mają zadnych problemów z gospodarką hormonalną - w przeciwieństwie do kobiet- co za tym idzie, nie miewają cellulitu

Gość kuuutwaaa
u facetów uwagę zwracam tylko na klatę, rozbudowane barki i penisa, reszta ich ciała na mnie nie działa :P

O właśnie tak mi się przypomniało ,mój michu ma blizny na pupie po zastrzykach jak był mały :) ale takie kropki białe . Ja największą uwagę zwracałam (jeśli piszemy o wyglądzie )to nogi ,ręce /dłonie,mocna budowa ciała i wery wery ważne -buźka :) Tak samo jak faceci są wzrokowcami tak i kobiety tyle ,że kobiety tak tego nie pokazują :) ale co myślą to już nasze :D;) Ja sobie na ten przykład nie wyobrażam mieć partnera, który mi się nie podoba :)

Gość błękitne_niebo
Faceci normalnie miewają rozstępy, moj ma cala dupe w paski :P to nie kwestia hormonow tylko tego jak sie szybko skora rozciagala, facet tyl/rosl moj kuzyn ma rozstepy na plecach i kolanach, bo przez wakacje w 6 klasie mu kilkanascie cm wzrost skoczyl :D a tylek ze zdjecia pierwsza klasa :)

Gość Fuuuuuuuuuuuuuuj
ohydne dupsko koleś. A mój ma z natury właśnie taką okrągłą, twardą, strasznie jędrną pupę. Bez ćwiczeń. Ma taką budowę, żaden tam flaczek, tylko piękne pośladki z delikatnymi włoskami na pośladkach... Pupa marzenie. Przyznam się bez bicia, że jego tyłek jest idealny.

Gość dupa faceta jest wazna
:D 🖐️

Gość dizelexs
samicy by sie spodobala:)

Gość Pani Deep zakochana
do fuuujj wklej fotkę swojego faceta;) zrób mu jak będzie spał..lub ubierał bokserki;) Nigdy nie oceniałam poszczególnych czesci pana;) ale widzę, że panie chętnie to robią;)

Gość dizelex twoja jest brzydka

Gość vandiesel=
Płaskie dopy są do dopy.

Gość poprawejjjjjjj
/www.kurtiss.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/maurice-lombardo-dmk2.jpg

Gość do dizelek
masz owłosione dupsko? :P

Gość ten gostek ma wypchane gacie

Gość poprawejjjjjjj
ale dupy nie ma wypchanej ;)

Gość gsgshsrhrh
:wlasciciel takiej pupy a pochwale sie a co mi tam... własnie mam taką tylko lekko zarosniętą, czasem depiluje, robilbym to czesciej tylko dostac tam trudno i przez to nie mozna zrobić tego dokładnie, do tego solarium i bedzie pieknie" tego sie nie robi zyletka z maszynki,tylko kremem do depilacji w tubce.

Szukanie dziury w całym A wam tylko męskie d**y w głowie... a jakie mają być ? babskie? babską to ja mogę w lustrze pooglądać :P

Gość agnieszkaaaaa
mój chłopak taki miał...przedwczoraj z nim zerwałam. Będę tęsknić.

rozumiem, że przede wszystkim za pupką ??:P

ike, raczej za pauką, pupka była tylko dodatkiem, zreszta to był jej ostatni widok jak sie odwrócił i poszedł

Gość Lady Baba
Właśnie mój luby drze gembe bo dałam sobie ten boski zadek na pulpitek co zrobic??:classic_cool:

Gość Isiaaa1188
ja nie musze marzyc bo moj facet ma taka seksi chuda zgrabna same miesnie alez mnie ona podnieca zazdroszcze mu heh ale jak on ma taka to czuje jak by to byla moja :) Kocham jego pupcie