Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akalakaka

woda tuczy?

Polecane posty

Gość akalakaka

chce zrzucic pare kilo ale boje sie pic za duzo wody bo waga sie podnosi albo calkiem zatrzymuje... podobno picie wody sprzyja odchudzaniu czy moge bez obaw ja pic?

Gość akalakaka
no niby tak kazdy mowi pic duzo wody... ale waga i brzuch sie szybciej zmniejszaja jak sie prawie nie pije... a mi zalezy na szybkim efekcie.. choc pragnienie zbyt dokucza... naprawde woda mi nie zaszkodzi w szybkich efektach?

Gość ...........oj............
A słyszałaś kiedyś o odwodnieniu? Chcessz schudnąć czy pożegnać się z życiem?

Gość tak z opisu to chyba
a ile razy dziennie się ważysz? Jakim cudem woda miałaby tuczyć skoro nie ma wartości kalorycznych? Może przybyć na wadze gdy organizm zatrzymuje wodę zamiast ją wydalać -np. w ciąży albo przed okresem

Gość akalakaka
raz na tydzien...czasem jeszcze w srodku tyg...i co schudne..i napije sie wody to od razu wszystkie efekty diabli wzieli... czy jak bede pic np litr wody to on sie wydali i nie bedzie zatrzymywal w orgaizmie?

Gość ...........oj............
będzie sie zatrzymywał w organizmie bo organizm robi sobie zapasy z tego co mu brakuje, nawet tłuszcz gromadzi na ciężkie czasy więc wszelkie diety są beznadziejne.

Gość to zalezy ci na
faktycznym schudnięciu czyli utracie tłuszczy czy na pozornym, czyli utracie wody? Owszem woda powoduje że na wadze pozornie przybieramy, dlatgeo najlepiej wazyc się rano, ale nie tuczy! jesli twoje chudnięcie polega na utracie wody to żadne chudnięcie

Gość a ile ty masz lat?bo chyba mal
o!a nawet bardzo malo!

tak , woda tuczy :D :D :D najlepiej przestan wogole pic to schudniesz :D Strzel sobie w leb kobieto. :P

Gość Woda jest cholernie kaloryczna
Jakies 2500 kalorii na szklanke. Natychmiast przestan pic bo jakiekolwiek odchudzanie nie ma sensu jesli pijesz wode! :-D :-D :-D :-D :-D

Pierwsze słyszę żeby woda tuczyła. Co jakiś czas robię sobie kurację odchudzającą polegającą właśnie na piciu dużej ilości wody. Warunek jest tylko taki, że należy pić wodę z zawartością odpowiednich składników takich jak magnez, potas, wapń. Ja zdecydowałem się na Piwniczankę. A żeby sobie jeszcze urozmaicić jej picie robie sobie na bazie tej wody pyszne http://piwniczanka.pl/zdrowekoktajle/ Coś wspaniałego, smacznego, zdrowego i co najważniejsze nie tuczące, a odżywcze

Gość Tomek

Woda nie tuczy ale nie zawsze pomaga. Najlepsza na odchudzanie jest woda z niską zawartością sodu

https://www.wody-mineralne.com.pl/pl/tags/woda-niskosodowa