Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

depilacja bikini

Polecane posty

Kupiłam sobie plastry z woskiem z zamiarem wydepilowania sobie okolic intymnych. wiedziałam, że będzie bolało jak cholera, ale postanowiłam to zrobić. Przyłożyłam plaster.... oderwałam... i gówno! nie wyrwało żadnych włosów, ale bolało jak diabli. Wszystko wykonywałam zgodnie z instrukcją na etykiecie, czyli przyłożyłam plaster w kierunku wzrostu włosa, a odrywałam w przeciwnym kierunku. Włosy miały też odpowiednią długość. Dlaczego więc nie wyrywa????? Pomocyyyyyy

kupiłam sobie stringi z wełny gryzącej

spadaj debilu! czemu nikt nie chce mi pomóc.... :(

Gość lasia jak lasia
a po co tam depilować? nie bardzo rozumiem

No właśnie starałam się dość szybko. Przed chwilą gdzieś wyczytałam, ze nie należy odrywać plastra do góry, tylko jak najbliżej przy skórze. Hmmm może to coś da ;P

Gość sfyu
Ja nigdy nie depilowałam się woskiem ale może zamało rozgrzałaś w rękach go.

Gość tez tak miałam
to ze do tego w tym miejscu pojawiły sie popękane naczynka krwionosne Tylko moja sytucacja miała miejsce w latach 90tych, wiec plastry na peno były gorszej jakosci niz teraz. A popękane naczynka w tym miejscu mam do dzis dnia. Nigdy więcej nie dotknęłam plastrów

no ja jak depiluję to muszę przylepiać plaster kilka razy dla idealnego skutku :O i też boli jak sam skurczybyk :(

Za mną już 3 nieudane podejścia do plastrów, myślałam też o kremie, ale po wosku chyba wolniej odrastają. Może za kolejnym razem się uda;) Jak na razie nie mam żadnych pękających naczynek, jeśli takie zauważę to od razu przestanę, ale na razie wszystko jest ok.

Gość Jak zauważysz, że oderwałaś
sobie wargi sromowe, to też lepiej przerwij. :p

Co najwyżej sobie powyciąga trochę, wyrwać byłoby trudno, za rozciągliwe są. Ale fakt, jakby sobie do kolan wyciągnęła to dopiero by było. Jak rasowa Murzynka - wargi do piersi, piersi do warg, wargi do ziemi. Ale za to wydepilowana na zero.

Tak, macie rację, czujecie się już lepiej? :P

Gość upupupuupupupu
uoppppppppp

Gość Ewix 30
Moja siostra miała depilację laserową, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość RootGirl 30
To może się wam przydać natknęłam się na mega wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać po różnych miast. Nic trudnego. Musicie tylko wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać gabinet z z zabiegami depilacji laserowej.