Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarataaaa255

nie mam gry wstepnej bo on za szybko dochodzi

Polecane posty

Gość tarataaaa255

moj facet nie chce mnie długo całowac przed stsosunkie bo mówi ze go to zbyt podnieca i potem szybko dochodzi wiec od razu po paru pocałunkach przechodzi do wkładania mi reki w majtki i merdania tam..z racji ze to moj pierwszy facet to nic mu nie mówiłam na poczatku jakos mi to nie przeszkazało a teraz przeszkadza i to bardzo;) wiec mu mówie a on swoje..mówie mu jak skonczysz wczesniej to trudno, powtórzymy drugi raz i bedzie dłuzej albo ze on sam nie lubi byc całowany podczas pieszczot po szyji uszach bo to go nie podnieca tylko łaskocze i sie skupic nie moze:O czy on jest normalny?? ma 28 lat ja mówie do niego czy masz inne wrazeliwe miejsca na ciele poza fiutem:O

Gość antoskaa
a moze po prostu sie nie chce przyznac ale nie lubi gry wstepnej troszke egoistycznie podchodzi do tego wszystkiego. sprobuj jeszcze z nim porozmawiac.. ze nie chcesz tak.

Gość tarataaaa255
bede musiaała dopiero sie ucze sczerze mowic czego mi potrzeba w łozku..wiec teraz mu bede mówic co i jak co mnie to ze on szybko sie podniecamam zrezygnowac z przyjemnosci

tarata to faktycznie nierozsądnie podchodzi do sprawy, może jesteś traktowana przedmiotowo????

Gość antoskaa
z czasem coraz dluzej mogl. nie poddawaj sie i nie ustepuj :)

Gość tarataaaa255
to jest tak ze to moj pierwsy partner..ja jestem zboczona i nergiczna moge czesto i długo i zawsze mam ochote,a on nie zawsze moze tyle co ja..wiec troche widze go to frustruje chociz nie daje mu tego odczuc i zawsze daje buziaka jak mówi ze jest za cienki dla mnie i mówie zeby sie zamknał:P jego całowanie bardzo podnieca, jak gra wstepna i calowanie trwa za długo to szybko dochodzi, z czego ja ne mam przyjemnosci i on potem sie frustruje.... czasem luie od razu przechodzic do rzeczy ale czasem mam ochote byc wycałowana po calym ciałku a dopiero miec wkładane lapy w majtki

Gość antoskaa
za dobrze calujesz ;p

Gość MarcoVanBeuten
To bys musiala sprobowac z kims innym, bede na 3 dni w Polsce to mozemy sie spotkac. Jestem przystojny, zadbany i inteligentny, no i moge po kilka godzin i po kilka razy na dzien :)

Gość tarataaaa255
ktos sie wypowie

Gość upupupupupuppppp99
uppppppppppppppppppppppppppp

Gość ja sie wypowiem
dupa :classic_cool:

Gość Pola-Negri
Mam podobny problem ;) Mój chłopak też bardzo szybko dochodzi, ale oboje lubimy grę wstępną. Po prostu szybko regeneruje siły i wracamy do zabawy :) Ale jest to dość uciążliwe :( 10 min to dla niego max :(

Gość tarataaaa255
ostatnio tak było ze było bez gry wstepnej.. bzykajlismy sie z 10-15 minut..ja chciałam drugi raz..moze za krótko odczekalismy i w trakcie drugiego razu mu sflaczał:O zenua

Gość afi01
trata to masz pecha, powinnaś mieć w zanadrzu wibrator gotowy do użycia..

Gość tarataaaa255
nie zawsze wyglada to tak strasznie czasem jest naprawde super...ale cóz zrobic..