Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mięta z miętą

Problem z tzytzkami :(

Polecane posty

Gość Mięta z miętą

Otoz po moich rewelacjach z odchudzaniem strasznie schudly mi piersi. Wczesniej tez nie byly jakies super wielkie ale teraz to takie malenstwa sie zrobily ze szok. Ja nie narzekam bo w koncu moge sobie bez problemu kupic koszule czy bluzke ktora mi sie podoba ale problem w tym ze sa malo jedrne. Co byscie mi polecili zeby poprawic ich jedrnosc? Kremy,cwiczenia?

Gość Mięta z miętą
wypowie sie ktos?

Gość do tzytzkowny
No niestety, jak juz raz spadna to potem mozesz na glowe stawac i juz ich naturalnymi metodami nie podniesiesz... :-( Jedyne co daje jakies tam rezultaty (ale bez rewelki) to masowanie ich kremami. Wazne sa nie tyle kremy jakich uzywasz (oczywiscie najlepsze sa te ujedrniajace biust ale w kremy-cud nie wierz) ile sam masarz - codzienny, dlugi i regularny, pobudza gruczoly i mozna uzyskac rezultat piersi takich jak przed miesiaczka, czyli troche pelniejszych, i jedrniejszych. Rezultaty widoczne po jakims miesiacu - dwoch. Powodzenia!

Gość Mięta z miętą
Dzięki wielkie :* nic innego mi nie pozostaje jak tylko wyprobowac. Jak kiedys urodze dziecko to chyba bede musiala sobie operacje plastyczna strzelic bo nic juz z moich tzytzkow nie zostanie :O