Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja25241

Grube,szczupłe,otyłe...

Polecane posty

Gość Maja25241

Jakie kobiety faceci tak naprawdę lubią? Otyłe to raczej nie.ale czy lubią takie bardzo chude? Ja mam kilka kg za dużo.jestem wysoka176 noszę rozmiar 40 do góry. A w biodrach 42.nie należę do tych szczupłych i dziwi mnie to że mam powodzenie u mężczyzn.chciałabym schudnac w obecnej chwili jestem na diecie.ale na każdym kroku słyszę że jestem ładna i nie chce sie chwalić ale jestem podrywana.więc jak to jest? Czy sylwetka naprawdę tak sie liczy?

Gość na tłuszcz zgromadzony na
wydaje mi sie ze to zalezy od osoby przeciez nie kazdemu podoba sie to samo,a tez nie kazdemu pasuje kilka kilo za duzo lub za malo.najlepiej jak sie wyglada harmonijnie. ja bylam srednia to znajomi podziwiali moja sylwetke ze wygladam akurat ani za duzo ani za malo itd a powodzenie znikome,teraz schudlam powodzenie spore a znowu znajomi jecza ze jestem za chuda i brakuje mi tych paru kilo.

Gość Eli44az
Głupie pytanie. Każdy facet jest inny.

Gość ważne teraz
a dlaczego raczej nie otyłe? bo ty nie jesteś otyła? i raczej nie chude, tak? raz w życiu miej ciało powszechnie uważane za idealne, raz bądź otyła, raz chuda - i sobie porównaj. każda kobieta ma jakieś tam powodzenie, niektóre nawet przeciętne będą uważały za duże, niektórych nawet duże nie zadowoli. a Ty ględzisz jak pusta jak bęben baba, która musi być piękna i się wszystkim podobać, bo komuś się podoba.

Gość Hiacyntynka
Nigdy nie miałam powodzenia, a byłam raz szczupła, raz średnia a teraz jestem otyła.

Gość odpowiem.......
nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie... jakie kobiety faceci lubią ? co facet to inny gust jeden lubi chude inny normalne a jeszcze inny zachwyci się kobietą z ciałkiem

Gość oj nie wiem nie wiem
"każda kobieta ma jakieś tam powodzenie" no to ja mam chyba z tych wszystkich powodzeń to najgorsze, bo w ogóle powodzenia nie mam :(