Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka animka

Potrzebna POMOC- LICENCJAT!

Polecane posty

Gość anonimka animka

Bardzo prosze o pomoc kogoś, kto wie jak opracowywac wyniki ankiet, przedstawiac je w tabeli czy na wykresie. Moja promotor zrobila sobie wolne i znikąd pomocy :o

Gość anonimka animka
up!

Gość anonimka animka
ktos tu chyba pisze licencjat i robi badania ankietowe? Pomocyyyy...

Gość anonimka animka
no tak... nikogo nie ma... MOze jednak ktos sie znajdzie, nie musi byc licencjat, moze ktos na mgr robi badania?

Gość Sierpniowa panna młodaaa
pytania zamknięte opisywała i wyniki przedstawiałam na wykresie i tabeli ale można tylko w jeden sposób przedstawic, a pytania otwarte tylko opisywałam.

Gość anonimka animka
Czyli albo przedstawic odpowiedzi na dane pytanie w tabeli albo na wykresie? Nie mozna i tego i tego do jednego pytania? Bo mam pytanie dotyczące roznych styli wych. stosowanych w rodzinach, i mialam dowiedziec sie jakie style sie stosuje i ktory jest najpopularniejszy. W tabeli przedstawilam wszystkie zliczone odp z ankiet a pozniej dalam jeszcze wykrez ktroy obrazowo pokazal ktory styl jest napopularniejszy. Moze tak byc?

Gość anonimka animka
wykres* rzecz jasna

może tak byc.

Gość anonimka animka
a jeszcze mam pytanie (skoro juz jestes ;) ) Czy tylko opisywalas jak wygladaly wyniki, czyli np. "Tylu aa tylu respondentow twierdzi, ze blabla, a tylu i tylu, ze bla bla" Czy po tym pisalas jakis swoj komentarz w stylu:" jak widac to bardzo korzystnie blabla" Czu taki komentarz umieszczalas jakos po calosciowej analizie, na koniec? Czy moze w osobnym rozdziale, zakonczeniu pracy?

to zależy, w jakim pytaniu. nie zawsze dodawałam od siebie zdanie typu ,,że to dobre rozwiązanie......" ale pod każdą tabelką lub wykresem musi byc opisówka. a co do ogólnego podsumowania to zależy od promotora. ja u siebie mam podsumowanie i wnioski a dopiero pozniej zakonczenie. Mam nadzieje że Ci pomogłam ;)

Gość anonimka animka
Dziekuje bardzo za informacje :) Mam nadzieje, ze reszte dopowie mi promotor jak sie wreszcie pojawi.. ;)