Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

prosze napiszcie co o tym myslicie:(

Polecane posty

Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia .... tylko nie krytykujcie tego bo nie na tym skupiam swoj problem lecz prosze o wypowiedzenie sie co myslicie...czy bede w ciazy czy nie...nie doszedl we mnie....mialam juz raz okres ale ciagle zle sie czuje wszystko mnie boli...robilam jeden test wyszedl mi negatywnie.lecz dalej zle sie czuje... jak myslicie jestem w ciazy?

Gość gergert
Po tamtym stosunku miałaś okres, test wyszedł negatywny - też sądzę że w ciąży nie jesteś.

Zrobie ejszcze jeden test dla pewnosci bo nie wiem skad te ciagle zle samopoczucie..bole brzucha..glowy..raz nawet omdlenie.

Gość na pewno nie jestes.....
na 1000000000% :)

a powiedzcie czy gdy chlopak nie ma spermy na penisie i dotyka nim miejsc intymnych dziewczyny to w jakis sposob cos jakies kropelkowanie czy cos moze przedostac sie do srodka i mozna zajsc w ciaze??? rozne opinie sa na ten temat..;/;/

Gość na pewno nie jestes.....
no coś ty..... jakos w taki sposób nie zaszłam w ciaże:), do ciąży potrzebny jest pełny wytrysk

od wielu osob slyszalam ze ejst tez tzw kropelkowanie ze wydziela sie z penisa plyn w malej ilosci ktorego nie czoc nawet a sa tez tam plemniki i mozna przez nie zajsc;/