Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminadarya

ciąża obumarła, mniejsza czy zły wynik?

Polecane posty

Gość Jasminadarya

Zacznę od początku.Mój ostatni chyba okres trwał 2 godziny( 06.05.) a jeszcze wcześniejszy 3 dni od 9 do 11.04. Zrobiłam test-wyszło, że jestem w ciąży.Postanowiłam sprawdzić to u lekarza. Zrobiłam beta hcg wynik 950, 9. Jestem więć między 1-10 tyg ciąży. Dziś byłam u lekarza i on nic nie widzi.Kobieta powiedziałą mi, że ona nie widzi żadnej ciąży i że mam iść na usg dopochwowe.Podobno ciąża może być obumarła lub też mniejsza ( ? ) lub też, że wynik był mylny. Ale ja się czuję tak, jakbym była w ciąży-mdłości, zachcianki, ból brzucha.poza tym, już się cieszę z dzidziusia.Martwię się, co dalej, pomocy, powiedzcie mi co mam o tym myśleć.Na dzis mam zaplanowane usg ale musze wiedziec co myslec.

trochę niska beta jak na ten czas, ale nie u każdej kobiety ta samo rośnie, mogłaś mieć później owulację ;) radziłabym pójść do innego lekarza :)

Gosiaczek ma racje lepiej idz na konsultacje do innego lekarza a nie siedz i sie zastanawiaj. ja juz bym dawno poszla

Gość Jasminadarya
tak pewnie, poszłabym do innego lekarza,z tym ,że na wizytę będę czekać 3 tygodnie.nie mam cierpliwości chwilowo na to.poza tym dzis mam usg zaplanowane.nie wiem juz co robic.

Gość ciąże zazwyczaj widac
od 4-6 tygodnia więc moze byc jeszcze za wczesnie aby ginekolog ją zobaczył moze poczekaj jeszcze 2 tygodnie i idz na usg dopochwowe

jak masz usg dzis to spokojnie poczekaj. mam nadzieje ze maluszek jest poprostu mniejszy Trzymam kciuki:)

aha jak masz usg na dzisiaj to idz i nie przejmuj sie , po prostu moze byc jeszzce za wczesnie zeby cos było widac

Gość Jasminadarya
dzięki za odpowiedzi.zastanawiam się co z tym wynikiem beta?czy jest opcja żeby był mylny?

mialam podobnie...zeby potwierdzic ciaze trzeba betahcg zbadac 2 razy po 2 dniach ma byc dwa razy wyzsza:) u mnie bylo 760 po dwoch dniach jakos 1120 okazalo sie ze to 4 tydz...bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej bo na usg nie bylo widac nic ale to bylo usg dopochwowe po tyg zrobili mi ponowne usg i pojawila sie malutka fasolka ktora teraz macha radosnie nozkami...zycze powodzenia a jesli sie potwierdzi to gratuluje:)

Gość Jasminadarya
dzięki, troszkę mi ulżyło, jak wrócę z usg to dam znać co wyszło.niemniej jednak boję się, że wyjdzie to najgorsze.juz sie tak przywiązalam do mysli, ze jest we mnie maluszek...

moze nie bedziesz musiala sie rozsawac z tam piekna mysla. 3mam kciuki

Gość Jasminadarya
dzięki:P trzymajcie kciuki:)

Gość Jasminadarya
jestem właśnie po usg. wszystko jest ok:P dzidzi jest i jak narazie jest wszystko dobrze. oddycha 164 u/min i jestem w 7 tyg i 4 dniu.ulżyło mi, super:)

Gość Mama bąbelka
gratuluję

gratulacje, super